Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
216  reviews

Tuinhekjes

Bij Tuinhoutdiscount.nl bieden wij een groot assortiment tuinhekjes aan tegen een voordelig tarief. Een tuinhek is handig om uw tuin af te sluiten en vormt ook een mooie afwerking. Hoewel u een tuinhek zelf kunt maken, is het soms handiger om gewoon een tuinhek te kopen. Bij Tuinhoutdiscount.nl kan dit namelijk heel voordelig. Onze tuinhekjes worden kant-en-klaar geleverd en kunnen snel in de gewenste maat worden gemaakt. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of wilt u liever eerst even één van onze specialisten spreken alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem, wij staan zes dagen per week voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op.

1-12 van 57
per pagina
Aflopend sorteren
1-12 van 57
per pagina
Aflopend sorteren

Houten tuinhekken van verschillende houtsoorten

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment tuinhekjes in allerlei soorten, maten en materialen. Bent u op zoek naar een houten tuinhek? Ga dan voor bijvoorbeeld Grenen, Hardhout of Vuren. Wilt u liever geen hout? Ga dan voor Composiet. Bij Tuinhoutdiscount.nl onderscheiden wij tuinhekken in de volgende materiaalsoorten;

Houten hekken voor de voor- & achtertuin

Bent u opzoek naar een tuinhek voortuin of een tuinhek voor in de achtertuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Wilt u bijvoorbeeld een mooie afscheiding creëren voor uw voortuin? Geen probleem. Wij adviseren u rekening te houden met een aantal punten alvorens u overgaat tot koop; De houtsoort en de prijs staan vaak gelijk aan de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Wilt u het liefste gaan voor het goedkope alternatief? Hou er dan rekening mee dat de verwachte levensduur een stuk lager ligt. Bij bijvoorbeeld Hardhout of Composiet weet u zeker dat dit voor een langere periode stevig blijft staan. Hou rekening met de maten van het houten tuinhek. Wilt u bijvoorbeeld een hekje die de hond in uw tuin moet gaan houden? Zorg dan dat de spijlen niet te ver uit elkaar zijn geplaatst en dat u gaat voor een goede hoogte.

Een tuinpoort die past bij uw hekwerk

Naast een groot assortiment in houten tuinhekken hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl ook een groot assortiment tuinpoortjes die u hiermee kunt combineren. Wilt u een afsluitbare doorgang creëren in uw tuinafscheiding? Dan zijn deze poortjes ideaal. Net zoals bij de hekjes hebben wij ook bij de tuinpoorten een variatie in afmetingen en materiaalsoorten. Ook de poortjes zijn te onderscheiden in Composiet, Hardhout, Grenen en Vuren. Kunt u niet direct het houten tuinhekje vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinhekjes kopen

Een tuinhek kopen doet u gemakkelijk en snel bij Tuinhoutdiscount.nl. Met een grote voorraad in ons magazijn in Ter Aar, een snelle levering en een extra voordelige prijs zijn wij de ideale partij om uw tuinhekjes bij aan te schaffen. Wilt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Geen enkel probleem. Bij Tuinhout Discount hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij helpen u dus graag bij het maken van keuzes en voorzien u graag van advies op maat.

Hekken eerst bekijken in onze showroom?

Naast ons online overzicht hekwerken hebben wij sinds het voorjaar van 2017 ook een showroom van ruim 1100m2 waarin wij een groot aantal tuinhekjes laten zien. Hierin proberen wij van alles wat te laten zien zodat u weet wat u koopt. Wilt u uw product graag eerst in het echt zien en voelen? Geen probleem. U kunt zes dagen per week bij ons terecht in onze showroom. Wilt u liever zeker weten of het product dat u op het oog heeft in onze showroom staat? Neem da gerust contact op met ons klantenservice.