• 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Tuinhekjes

Een tuinhek is handig om uw tuin af te sluiten en vormt ook een mooie afwerking. Hoewel u een tuinhek zelf kunt maken, is het soms handiger om gewoon een tuinhek te kopen. Bij Tuinhout Discount kan dit namelijk heel voordelig. Onze tuinhekjes worden kant-en-klaar geleverd en kunnen snel in de gewenste maat worden gemaakt.

1-12 van 62
per pagina
Aflopend sorteren
1-12 van 62
per pagina
Aflopend sorteren

Groot assortiment tuinhekken

Bij Tuinhout Discount bieden wij een groot assortiment tuinhekken aan tegen een voordelig tarief. Ziet u niet het hek dat u wilt hebben? Neem dan even contact met ons op. Meestal kunnen wij dit hek namelijk alsnog aan u leveren.

Houten hekwerk of iets anders?

Bent u opzoek naar tuinhekken? Dan bent u bij Tuinhout Discount aan het juiste adres! Wij bieden namelijk tuinhekjes in veel verschillende soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld een houten hekwerk? Dan hebben wij op deze pagina de hekjes voor u onderverdeeld in de verschillende houtsoorten. Wij kunnen u een hek bieden in de volgende soorten; Hardhout, Eiken, Vuren, Grenen, Kastanje en ook Composiet.

Tuinhekjes in onze showroom

Naast ons online overzicht hekwerken hebben wij sinds begin 2017 ook een showroom van ruim 1100m2 waarin wij ook een aantal tuinhekjes laten zien. Wilt u uw product graag eerst in het echt zien en voelen? Geen probleem. U kunt zes dagen per week bij ons terecht in onze showroom.

Tuinhekken met poortje

Bij Tuinhout Discount kunt u terecht voor alles wat met tuinhekken te maken heeft. Wij verkopen panelen die u samen kunt voegen om een lang hek te maken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een handig poortje om de ruimte achter het tuinhek toegankelijk te maken.

Zelf een hek maken?

Maakt u uw tuinhekken liever zelf? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verkopen namelijk ook palen, planken, schroeven en hang- en sluitwerk.