Zweeds-Rabat Gevelbekleding

Bent u op zoek naar Zweeds-Rabat Gevelbekleding voor uw project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Naast ons grote assortiment en onze specialisten die u graag verder helpen beschikken wij, bij Tuinhoutdiscount.nl, ook over een unieke showroom waar u voorbeelden van de gevelbekleding kunt komen bekijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze dan hieronder, breng een bezoek aan onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 of neem contact op met één van onze specialisten.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Zweeds Rabat?

Heeft u Zweeds Rabat nodig voor in uw tuin? Zweedse rabatdelen zijn profielplanken van vuren hout of Douglas hout, die schuin aflopen in dikte. Deze planken worden ook potdekselplanken genoemd, omdat u deze planken over elkaar heen stapelt. Doordat er een sponning bij de onderzijde zit, kunnen deze planken eenvoudig in elkaar geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat het water goed kan worden afgevoerd en de constructie stevig is. Dit is ook de reden waarom dit tuinhout ideaal is voor tuinafscheidingen, houten overkappingen en tuinhuisjes.

Voordelen Zweeds Rabat

Wilt u weten waarom u het beste kunt kiezen voor specifiek Zweedse rabatdelen in plaats van gewone rabatdelen? Zweedse rabatdelen zijn over het algemeen dikker en lopen af dit zorgt er voor dat het water niet op de plank blijft staan. Ook is de kans kleiner dat het hout scheurt minder groot omdat de planken dikker zijn. Wanneer u een robuuster uiterlijk wilt hebben voor bijvoorbeeld uw tuinhuisje is Zweeds Rabat geschikter dan de normale rabatdelen.

Allerlei soorten Zweeds Rabat bij Tuinhout Discount

Binnen Tuinhoutdiscount.nl zijn er verschillende soorten Zweeds Rabat in het assortiment. Zo loopt het aanbod van zwart geïmpregneerd tot zwart gespoten en van groen geïmpregneerd tot blank Douglas hout. De planken kunt u ook eenvoudig zelf van een kleur voorzien met een door ons geleverd HK-lazuur. Naast het brede aanbod dat gegarandeerd aan uw wensen en eisen voldoet, koopt u dit hout tegen een extreem scherpe prijs. Bovendien voldoet het ook nog eens aan de hoogste kwaliteit.

Stappen om een Zweeds rabat schutting te maken

1. Bepaal eerst de locatie en afmetingen: Meet op de gewenste locatie van de schutting en bepaal de lengte en hoogte van de schutting. Als u de lengte van schutting weet kunt u eenvoudig kiezen welke zwarte potdekselplank het beste uitkomt voor uw schutting.

2. Plaats de palen: Graaf gaten voor de palen langs de lijn van je schutting. De palen moeten diep genoeg in de grond worden geplaatst om stabiliteit te bieden. Over het algemeen gaat een paal voor 1/3 de grond in. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de palen recht staan dit is belangrijk omdat anders de schutting gaat verlopen.

3. Bevestig de palen: Plaats bijvoorbeeld de douglas of hardhouten palen in de gaten en vul ze eventueel met beton voor extra stevigheid. Laat het beton uitharden volgens de instructies op de verpakking.

4. Monteer de eerste rij zweeds rabat planken: Bevestig de eerste horizontale plank aan de palen, zorg ervoor dat deze waterpas is. Dit wordt de basis voor de rest van de planken en moet nauwkeurig worden gedaan.

5. Overlappende planken bevestigen: Bevestig de volgende planken met een lichte overlap dit is bij de zweeds rabat planken eenvoudig omdat hier een standaard overlap in zit waardoor de ene plank de andere plank bedekt. Schroef de planken vast aan de palen.

6. Herhaal de stappen: Ga door met het bevestigen van het zwart zweeds rabat totdat de hele schutting is voltooid. Zorg ervoor dat elke plank waterpas en stevig is bevestigd met de juiste schroeven.

7. Optionele afwerking: Je kunt ervoor kiezen om je onbehandelde douglas zweeds rabat schutting te verven of te beitsen om de levensduur te verlengen en een persoonlijke touch toe te voegen.

Dé specialist in zwart Zweeds Rabat

Bent u op zoek naar Zweeds Rabat zwart tuinhout? In de afgelopen jaren heeft Tuinhoutdiscount.nl zich ontwikkeld tot dé expert en één van de grootste verkopers in Zweeds Rabat zwart. Binnen dit assortiment is zowel gespoten als geïmpregneerd tuinhout verkrijgbaar. Dit type hout wordt voornamelijk toegepast op schuren met Zweeds Rabat gevelbekleding of voor tuinschuttingen.

Zweeds-Rabat bestellen bij Tuinhout Discount

Wilt u Zweeds-Rabat bestellen? Bij Tuinhout Discount is er een enorme voorraad aan hoogwaardig Zweedse rabatdelen. Naast kwaliteit bestelt u ze ook tegen de scherpste prijs. Heeft u hulp nodig bij de montage van het Zweeds-Rabat? Profiteer dan van de THD-Montageservice. Er zal dan worden gezocht naar een geschikte partij die uw project snel en vakkundig zal afhandelen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie dan kunt u contact opnemen.