Grenen planken

Bent u op zoek naar grenen planken van hoge kwaliteit tegen een extra scherpe prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment grenen planken in verschillende vormen en maten zijn wij dé specialist op het gebied van geïmpregneerde grenen planken. Heeft u vragen over onze producten of komt u ze graag eerst eens in het echt bekijken en ervaren? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grenen planken bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij gespecialiseerd in alle soorten tuinhout. Zo ook grenen planken. Naast planken in grenenhout hebben wij in ons assortiment ook profiel/rabatplanken en grenen palen opgenomen. Met ruime kennis van zaken en jarenlange ervaring in de branche is Tuinhoutdiscount.nl de specialist waarbij u terecht kunt voor uw grenen planken. In ons assortiment treft u fijnbezaagde grenen planken en geschaafde grenen planken. Let hier goed op wanneer u uw bestelling compleet maakt. Fijnbezaagde grenen planken zijn ruw grenen planken. En geschaafde grenen planken zijn glad. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. 

Meer dan alleen planken grenenhout

Wij hebben in ons totale assortiment niet alleen planken van grenenhout. Zo hebben wij ook vele andere houtsoorten opgenomen in ons aanbod. Benieuwd wat wij u nog meer aan kunnen bieden? Neem eens een kijkje bij de volgende categorieën; 

Grenen schuttingplanken snel in huis!

Bij Tuinhoutdiscount.nl proberen wij onze voorraad altijd zo groot mogelijk te houden. In ons magazijn in Ter Aar (ruim 4500m2) hebben wij altijd een grote voorraad grenen staan. Bent u op zoek naar grenen schuttingplanken om uw schutting mee compleet te maken? Dan kunt u, naast dat u bij ons terecht kunt voor de schuttingpalen, bij ons ook terecht voor deze grenen planken. Wilt u er zeker van zijn hoe snel wij uw grenen schuttingplanken of grenen planken aan huis kunnen leveren? Neem contact op met onze klantenservice en wij kunnen het u gemakkelijk vertellen.

Producten eerst in het echt ervaren?

Wenst u de producten graag eerst eens in het echt te zien, voelen en ruiken alvorens u uw keuze maakt en overgaat tot koop? Geen enkel probleem. In tegenstelling tot veel andere webshops beschikt Tuinhoutdiscount.nl namelijk over een compleet unieke, geheel overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad waar u terecht kunt zonder afspraak! In onze showroom zijn altijd ruim voldoende specialisten aanwezig om u te helpen bij eventuele vragen of om u te helpen dingen uit te rekenen. Kom gerust eens langs!