Geïmpregneerde paal

Bent u op zoek naar geïmpregneerde palen voor in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment en een grote voorraad is Tuinhoutdiscount.nl dé specialist op het gebied van geïmpregneerd hout. Heeft u vragen over onze producten, komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken of gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geïmpregneerde palen in diverse maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl beperken wij ons niet tot slechts enkele maten in geimpregneerde palen. Zo hebben wij palen in de maten 10x10cm, 12x12cm, 15x15cm, maar ook in bijvoorbeeld de ronde vormen. Bent u dus op zoek naar vierkante of ronde geimpregneerde palen van het beste tuinhout? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres!

Gewolmaniseerde palen zijn hetzelfde als geimpregneerde palen

Bent u in plaats van geïmpregneerde palen op zoek naar gewolmaniseerde palen? Geen paniek. U bent op de juiste pagina terecht gekomen. Gewolmaniseerde palen zijn namelijk hetzelfde als geïmpregneerde palen. Wanneer hout is behandeld noemen wij dit gewolmaniseerd hout. Vroeger werd dit behandelen en/of verduurzamen gedaan met wolmanzout, vandaar de naam. Tegenwoordig noemen we dit hout geimpregneerd hout.

Ronde geïmpregneerde palen

Naast de palen in de vierkante vorm die u bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van uw schutting of overkapping hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl ook een groot assortiment geïmpregneerde palen rond. Deze rondhout palen geïmpregneerd zijn over het algemeen erg populair bij het zetten van bijvoorbeeld een eenvoudig hek of het maken van een schommel voor de kinderen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij voor ieder wat wils in de categorie rondhout palen.

Waarom kiezen voor geïmpregneerde palen?

Net zoals elke andere vorm van hout hebben ook geïmpregneerde palen zo hun voordelen. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor geïmpregneerd hout palen? Geïmpregneerde palen hebben als allergrootste voordeel dat ze zijn behandeld (geïmpregneerd). Door deze behandeling zijn de palen verduurzaamd en gaan ze langer mee, zowel onder als boven de grond. Door de behandeling is beitsen met bijvoorbeeld een HK-Lazuur niet persé nodig. Daarnaast is het hout ook te overschilderen in de gewenste kleur, iets dat niet bij alle houtsoorten mogelijk is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het duurzame hardhout is geïmpregneerd hout ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd. Overigens zijn er bij Tuinhoutdiscount.nl niet alleen geïmpregneerde palen beschikbaar, er is namelijk ook een ruim assortiment geïmpregneerde planken. Heeft u vragen over geïmpregneerd hout palen en de voordelen hiervan? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom midden in de Randstad.

Veel meer dan alleen palen bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet enkel gespecialiseerd in palen. Wij hebben namelijk ook een groot assortiment in andere vormen van tuinhout. Hierbij kunt u denken aan de volgende productsoorten:

Planken
Balken
Potdekselplanken
Vlonderplanken
Sponningplanken
Vellingdelen
Dakbeschot

Een unieke showroom

Tuinhoutdiscount.nl beschikt, als één van de weinige in ons land, over een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij onder andere producten tentoongesteld zoals kapschuren, blokhutten en tuinschermen. Hiernaast kunt u ook al onze soorten tuinhout komen bekijken. Op deze manier kunt u ook uw geimpregneerde palen eerst eens bekijken alvorens u overgaat tot koop.

Advies op maat

Heeft u vragen omtrent uw geïmpregneerde houten palen en ontvangt u graag een offerte of gaat u liever hierover graag eens in gesprek met één van onze specialisten? Geen enkel probleem! U kunt langskomen in onze showroom of eens contact met ons opnemen. Wij hebben u altijd zo goed als mogelijk en compleet vrijblijvend verder.