Composiet

Composiet hout kopen? Dat doet u heel gemakkelijk bij online houthandel Tuinhout Discount. Hier vindt u een breed assortiment aan hoogwaardig composiet voor in uw achtertuin met verschillende maten en diktes. Naast uiteenlopende opties en kwaliteit, koopt u dit materiaal ook tegen de scherpste prijs. Als u behoefte heeft aan meer informatie of u wilt het materiaal in levende lijve zien, dan kunt u een bezoek brengen aan de showroom of ons contacteren.

1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is composiet hout?

Binnen Tuinhout Discount heeft u de mogelijkheid om hout gemaakt van composiet aan te schaffen, maar wat is houtcomposiet? Composiet hout bestaat uit een combinatie van plastic en houtvezels die aan elkaar zijn gelijmd. Deze soort wordt vaak gezien als een volwaardige houtsoort, omdat het materiaal moeilijk te onderscheiden is van de andere soorten hout. Doordat het materiaal ook bestaat uit kunststof gaat deze houtsoort gemiddeld langer mee dan andere houtsoorten. Kortom, uitermate geschikt voor in uw achtertuin.

Pluspunten houtsoort composiet

Het gebruik van houtcomposiet in uw tuin brengt naast de lange levensverwachting ook een aantal andere voordelen met zich mee.

 • U heeft weinig tot geen onderhoud aan dit materiaal. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er onkruid gaat groeien op dit hout en u houdt het gemakkelijk schoon met groene zeep.
 • Deze houtsoort is vrij stroef. Dit betekent dat wanneer het bijvoorbeeld nat is, de kans veel kleiner is dat u uitglijdt over dit hout.
 • Houtcomposiet houdt langer zijn kleur vast ten opzichte van andere houttypes.
 • U heeft geen last van insecten of andere beestjes, omdat deze niet houden van het eten van kunststof.
 • Het hoogwaardige aanbod in composiet hout

  Bent u op zoek naar een specifieke kopmaat van composiet hout speciaal voor het bouwen van een tuinwerk? U kunt bij Tuinhout Discount terecht voor houtcomposiet in verschillende vormen en maten tegen een gunstige prijs.

  Composiet speciaal voor uw vlonder

  Wanneer u aan de slag wilt gaan met bijvoorbeeld het aanleggen van een vlonder in uw tuin, dan zijn de composieten vlonderplanken een uitstekende keuze. Een groot voordeel van deze vlonderplanken is dat deze veel grip hebben. Hierdoor kunt u niet gemakkelijk uitglijden wanneer u loopt over deze planken. Binnen Tuinhout Discount heeft u de keuze uit zowel composieten vlonderplanken zonder profiel of profielplanken gemaakt van composiethout.

  Composieten palen

  Palen van composiet zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar tuinpalen voor uw tuinafscheiding of overkapping. In tegenstelling tot andere soorten tuinhout palen, trekken deze palen niet krom en zijn ze waterafstotend. Op deze manier heeft u langer plezier aan uw tuinwerk. U moet bij het kiezen van de juiste lengte van de palen wel rekening houden dat een gedeelte van de palen in de grond verdwijnt.

  Balken van composiet

  Als u nog op zoek bent naar materiaal voor de fundering van bijvoorbeeld uw vlonder, dan zijn de balken gemaakt van houtcomposiet een goede optie. Wanneer u de composiet balken onder uw terras legt, zorgt u ervoor dat het oppervlak extra stevig op zijn plek blijft. Verder rot dit type hout niet, waardoor ze geschikt zijn om op de ondergrond te plaatsen.

  Composiet voor in uw tuin bestellen bij Tuinhout Discount

  Composiet hout bestellen voor in de tuin? Tuinhout Discount heeft een uitgebreid aanbod aan tuinhout. Heeft u geen ervaring met het in elkaar zetten van houtconstructies of wilt u het klussen overlaten aan specialisten? Maak dan gebruik van de THD Montageservice. Hier zal speciaal voor u gezocht worden naar een geschikte partner die snel en vakkundig uw tuinhoutproject in elkaar zet. Als u meer informatie wilt over tuinhout, neem dan contact op.