Composiet

Composiet kopen kan nu heel eenvoudig op de webshop van Tuinhoutdiscount.nl. Hier vindt u namelijk een uitgebreid aanbod aan producten van composiet. Bestel eenvoudig online en haal uw bestelling direct op in onze vestiging in Ter Aar of laat het bezorgen met onze eigen snelle bezorgservice. Koopt u bij Tuinhout Discount dan bent u verzekerd van een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw producten van composiet snel en eenvoudig online.

1-15 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Composiet: het beste van twee werelden

Wanneer in Nederland de zon eindelijk een keer schijnt, kunnen wij ons voorstellen dat u hier direct in uw eigen tuin van wilt genieten. Door het gebruik van composiet is dit mogelijk. Composiet is een samenstelling van hout en kunststof. Het is een mooie middenweg waardoor u het beste van twee werelden heeft. Namelijk de natuurlijke uitstraling van hout, maar ook de duurzaamheid en gemak van kunststof. Composiet hout hoeft u niet te schilderen, beitsen en oliën. Zo kunt u in het voorjaar direct genieten van de eerste zonnestralen zonder dat u eerst veel tijd kwijt bent met onderhoud.

In Nederland wil het nog weleens regenen, waardoor de kans groot is dat u regelmatig met een natte vlonder zit. Een kenmerk van composiet hout is dat het een stroef product is en u dus niet bang hoeft te zijn dat u of uw bezoek uitglijdt op het terras. Ook is het splintervrij waardoor u lekker met blote voeten rond kunt lopen. Een andere reden om composiet te kopen is dat het heel eenvoudig te monteren is. U hoeft geen timmerman te zijn om composiet te gebruiken. Daarnaast bieden wij ook verschillende toebehoren om uw vlonder netjes af te werken.

Uitgebreid assortiment composiet

Het duurzame en onderhoudsvriendelijke composiet is voor een groot aantal toepassingen te gebruiken. Op onze webshop kunt u ons assortiment aan composiet producten bekijken. Maak bijvoorbeeld uw eigen vlonder en kies een van de verschillende composiet vlonderplanken. Of bestel een speciaal kant-en-klaar design tuinhekje van composiet hout. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we vertellen u graag meer.

Voordelen composiete vlonderplanken

Steeds vaker kiezen mensen voor het gebruik van composiet vlonderplanken in plaats van bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken of douglas vlonderplanken, maar waarom is dit eigenlijk het geval? De planken zijn van zichzelf al erg duurzaam en verkleuren niet. Geen reden dus om ze extra te behandelen! Enkel eens in de zoveel tijd schoonmaken is het advies, dit om eventuele gladheid te voorkomen.