Schutting

Bent u van plan om een schutting aan te schaffen voor in uw tuin? Dan bent u bij de online houthandel Tuinhout Discount aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor schuttingen van hoge kwaliteit, die u koopt tegen de scherpste prijs. Binnen het aanbod is er verschil in de houtsoort waarvan het tuinwerk is gemaakt. Er is ook de mogelijkheid om de showroom te bezoeken wanneer u de tuinschutting van dichtbij wilt bewonderen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Categorieën
1-15 van 501
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 501
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom is een tuinschutting een aanwinst voor uw tuin?

Een tuinschutting plaatsen, is een verrijking voor uw achtertuin. Wanneer u dit tuinwerk plaatst, sluit u uw tuin als het ware af van de buitenwereld. Hierdoor heeft u meer privacy in uw tuin. Daarnaast heeft u minder geluidsoverlast en windoverlast. Ook voor in de zomermaanden zijn deze schuttingen ideaal. U creëert namelijk extra schaduw in uw achtertuin waar u in kunt schuilen op het heetst van de dag. Hiermee vormt het een verlengde van uw tuin.

Assortiment in schuttingen voor in uw achtertuin

Binnen het hoogwaardige tuinhout assortiment komt u verschillende tuinschuttingen tegen. Daarin heeft u de keuze welk type hout u wilt voor uw product. Wanneer u belangrijk vindt dat er geen schimmels of insecten op uw tuinschutting komen, dan wordt aangeraden om te kiezen voor composieten schuttingen, schuttingen die geïmpregneerd zijn of een Red Class Wood schutting. Als u juist een natuurlijke schutting met onbewerkt hout wilt, kies dan voor een schutting gemaakt van Douglas hout. Als u een extra stevige tuinschutting wilt hebben in uw tuin, dan wordt aangeraden om een schutting van beton te plaatsen.

Wat heeft u nodig bij het maken van een tuinschutting

Bij het maken van een tuinschutting is het belangrijk dat u de juiste spullen in huis haalt. Ook deze onderdelen kunnen worden gehaald bij Tuinhout Discount.

  • Schutting planken: De houten planken voor uw schutting zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor het bekleden van de tuinschutting. Wat voor soort schutting planken u precies nodig heeft, hangt af van hoe lang u wilt dat het materiaal minimaal mee moet gaan.
  • Panelen voor uw schutting: Wanneer u liever heeft dat de houten planken al aan elkaar vast zitten, kunt u kiezen voor schuttingpanelen. Zo hoeft u alleen de panelen op de juiste manier aan te sluiten op de rest van de tuinschutting.
  • Tuinpalen speciaal gemaakt voor schuttingen: Met de schuttingpalen kunt u de tuinhoutpanelen of houten planken eenvoudig met elkaar verbinden, waarmee u uw tuinwerk compleet maakt.
  • Deuren voor de schutting: Voor het maken van een ingang in uw schutting, zijn de schuttingdeuren een gepaste oplossing. Hiermee kunt u eenvoudig de tuinschutting openen en sluiten.

Tuinschuttingen bestellen bij Tuinhout Discount

Schuttingen voor in de achtertuin kopen? Bij Tuinhout Discount vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende schuttingen voor in de tuin. Zou u graag hulp willen hebben bij het klussen van een nieuwe schutting? Dan kunt u profiteren van de THD Montageservice. Hier zal speciaal voor u gezocht worden naar een geschikte partner. Heeft u behoefte aan meer informatie over tuinschuttingen, neem dan contact op.