Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken

Op zoek naar Composiet vlonderplanken? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl kunt u nu extra voordelig goedkope composiet vlonderplanken bestellen. Heeft u nog vragen over deze speciale kunststof vlonderplanken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij beschikken over meerdere specialisten op het gebied van Composiet en vlonders en zij helpen u graag verder. Naast een groot aantal specialisten op het gebied van terrasplanken beschikt Tuinhoutdiscount.nl ook over een geheel unieke compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! Wilt u de producten die u op het oog heeft graag eerst eens in het echt komen bekijken? Geen enkel probleem! In onze showroom hebben wij een complete Composiet hoek ingericht waar uw alle mogelijkheden naast elkaar kunt zien. Kom gerust eens langs!

15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vlonderplanken in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben we composiet vlonderplanken in alle soorten en maten. Wij hebben altijd composiet planken van een select aantal merken, namelijk;

De voordelen van composiet vlonderplanken

Natuurlijk koopt niet iedereen elke dag composiet vlonderplanken en is het dus logisch dat een stukje informatie wenselijk is. Om te beginnen bieden composiet vlonderplanken enorm veel voordelen ten opzichte van verschillende alternatieven. Composiet terrasplanken bieden u namelijk de volgende voordelen;

  • Geen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling. Veel soorten composiet planken zijn namelijk zo geproduceerd dat ze erg lijken en soms zelfs voelen als bepaalde andere materiaalsoorten. Zo hebben de vlonderplanken van het merk Supradeck bijvoorbeeld allemaal een houtmotief aan de bovenzijde van de plank.
  • Waar vlonderplanken van houtsoorten zoals Douglas of Hardhout vaak nog wat onderhoud en bescherming vragen is dit bij vlonderplanken van composiet niet het geval. De planken zijn bijna helemaal onderhoudsvrij. 
  • Waar houten producten na verloop van tijd vaak verkleuren / vergrijzen is dit bij de hoge kwaliteit composiet vlonderplanken niet het geval. Legt u een vlonder neer van composiet? Dan is deze kleurvast.

Composiet vlonder aanschaffen? Hou hier rekening mee!

Niet iedereen schaft elke dag een composiet vlonder aan en wij hebben daarom een aantal belangrijke punten voor u op een rijtje gezet zodat u hier rekening mee kunt houden.

  • Glad of groeven. De afwerking van uw vlonderplank is erg belangrijk. Automatisch gaan veel mensen ervan uit dat de planken met groeven meer grip hebben dan gladde planken. In werkelijkheid is dit niet het geval. De planken met groeven houden namelijk vaker vuil vast en worden hierdoor vaak gladder dan de planken met een gladde afwerking. Dit geldt voor elke vlonderplank in elke materiaalsoort.
  • Aantal onderregels. Het aantal balken dat u onder de vlonder legt is erg afhankelijk van de dikte van uw planken. Hoe dunner de plank die u gaat leggen, des te meer onderregels heeft u nodig. Bij composiet hanteren wij een maximale ruimte tussen de onderliggers van 35 centimeter. Vergeet dus niet uw composiet balken te bestellen!
  • Fundering. Bedenk van te voren goed waar u uw vlonder op gaat leggen. Is dit bijvoorbeeld een tegelvloer waar u enkel balken en planken op legt of moet u ook aan de slag met het slaan van palen?
  • Stijl en gezicht. Hou er rekening mee of de nieuwe composiet vlonderplanken matchen met de rest van de tuin. Het zou zonde zijn als het allemaal geen geheel vormt.
 

Composiet vlonderplanken 5 meter

Bent u op zoek naar een specifieke lengte composiet terrasplanken? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij de planken in een aantal vaste lengtes beschikbaar. Naast onze vlonderplanken van 5 meter vindt u ook planken van 3 & 4 meter. Bij slechts een aantal planken wijken de maten af van deze lengtes.

Voordelig kunststof planken bestellen

Op zoek naar vlonderplanken van composiet? Bij Tuinhoutdiscount.nl kunt u nu extra voordelig composiet planken bestellen. Bekijk onze webshop voor de verschillende aanbiedingen. Heeft u nog vragen over deze speciale kunststof vlonderplanken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u onze vlonderplanken van composiet in het echt bekijken voordat u besluit te bestellen? Hier hebben wij rekening mee gehouden! Wij hebben namelijk sinds begin 2017 een showroom ingericht van ruim 1100m2. In deze showroom vindt u een presentatiewand met daarop alle soorten en maten waar u uit kunt kiezen. Tijdens uw keuze in onze showroom is het tevens mogelijk om advies op maat te krijgen van een van onze specialisten. Benieuwd wat voor composiet vlonderplanken wij u aanraden? Kom dan gerust een keertje langs.

Alternatief voor composiet vlonderplanken?

Tuinhoutdiscount.nl biedt natuurlijk veel meer aan dan alleen kunststof vlonderplanken. Zo hebben wij ook veel verschillende andere soorten vlonderplanken. Zo vindt u bij ons, naast composiet, ook de volgende vlonderplanken:

Meer nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn dat wanneer u hele mooie composiet vlonderplanken bij Tuinhoutdiscount.nl heeft besteld of nog gaat bestellen, uw tuin nog niet helemaal af is. Heeft u nog andere producten nodig zoals hardhouten palen, hardhouten balken of een mooie tuinset voor bovenop de vlonderplanken? Ook dat heeft Tuinhoutdiscount.nl voor u in huis tegen extra scherpe prijzen.