Tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout? Dan bent u bij houthandel Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres! Met een groot assortiment tuinhout in allerlei houtsoorten, kopmaten en lengtematen kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van het benodigde hout voor uw tuin. Bent u op zoek naar iets specifieks, kunt u het door u beoogde product niet direct vinden, heeft u vragen of ziet u het tuinhout het liefst eerst in het echt alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Categorieën
Producten 1-15 van 245
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 245
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkoop tuinhout bij de echte houthandel

Tuinhoutdiscount.nl is al meer dan 40 jaar de specialisten op het gebied van tuinhout en bijbehorende producten. Bent u dus op zoek naar tuinhout? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Of het nou gaat om geimpregneerd hout, douglas hout of hardhout. Wij hebben het vaak al op voorraad liggen in ons magazijn van ruim 4000m2 midden in de Randstad. Tevens hebben wij in hetzelfde pand als het magazijn een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd. In deze showroom tonen wij onder andere kapschuren, blokhutten, tuinhout, vlonders en tuinschermen. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen bij uw project of eens komen kijken naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Een groot assortiment hout voor in de tuin

Als houthandel bieden wij natuurlijk over een enorm groot assortiment tuinhout. Dit tuinhout komt in allerlei maten, soorten en afwerkingen. Waar bent u naar op zoek? Wij kunnen in vrijwel elke soort tuinhout voorzien. Om alles voor u zo duidelijk mogelijk te houden hebben wij ons tuinhout ingedeeld in de volgende categorieën;

Allerlei soorten hout

Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij naast hout in vele verschillende maten, vormen en afwerkingen uiteraard ook over hout in verschillende houtsoorten. In ons assortiment treft u bijvoorbeeld onder andere de volgende houtsoorten aan;

Snel aan huis geleverd en goede service

Onze grote voorraad gecombineerd met ons slimme transportnetwerk zorgt ervoor dat u uw hout vaak al erg snel in huis heeft. Wij rijden met onze eigen vrachtwagens en met die van vaste partners in transport. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat wij elke postcode in ons land twee keer per week kunnen bevoorraden. Benieuwd hoe snel wij bij u aan huis kunnen leveren? Neem gerust eens contact met ons op.

THD Montageservice

Geen zin om zelf uw tuinhout te verwerken in uw tuin en besteedt u het project liever uit aan een echte vakman? Geen enkel probleem! Tuinhoutdiscount.nl heeft met haar meer dan 40 jaar ervaring in de houtbranche een aantal erg betrouwbare partners en relaties opgebouwd. Deze partners zetten wij nu in om u volledig te ontzorgen. Wanneer u uw tuinhout voor uw project bij ons aanschaft en kiest voor de THD Montageservice nemen wij u alles uit handen en kunt u snel genieten van nieuwe tuin. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.