Gaaspanelen en -rollen

1-15 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Gaaspanelen kopen bij tuinhoutdiscount

Wil je een stevig metalen hek installeren? In dat geval zijn gaaspanelen een uitstekend alternatief voor traditionele houten of composiet schuttingen. Gaaspanelen, ook bekend als staafmatten, bestaan altijd uit horizontale en verticale staven die aan elkaar zijn gelast, waardoor een solide metalen hek ontstaat. Het belangrijkste verschil tussen deze panelen ligt in het aantal staven. Er zijn enkelstaafmatten en dubbelstaafmatten beschikbaar.

Enkelstaafmatten zijn handig wanneer het hek bochten moet maken, zowel kleine als grote, of wanneer er meerdere kleine hoogteverschillen moeten worden overbrugd. Deze matten trillen licht wanneer er druk op wordt uitgeoefend, wat het moeilijker maakt om eroverheen te klimmen. Aan de andere kant behouden dubbelstaafmatten hun stabiliteit en buigen niet naar voren of achteren, waardoor ze niet kunnen worden ingedeukt.

Voordelen van gaaspanelen in je tuin

Gaaspanelen zijn uitstekend geschikt voor het beschermen van je tuin. Dit metalen hekwerk is gemakkelijk te onderhouden en vereist geen schilderwerk of regelmatige spanningsaanpassingen. Een periodieke reiniging is meestal voldoende om ze in goede staat te houden. Vaak worden gaaspanelen vervaardigd uit gegalvaniseerd stalen gaas, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie (roest). Bovendien biedt de toevoeging van een kunststof coating nog een ander voordeel: ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren! Je kunt kiezen voor een moderne uitstraling door te opteren voor een zwart gaaspaneel, of je kunt gaan voor een groen gaaspaneel, zodat je tuinomheining naadloos in de omgeving past.

Wil je een variatie aanbrengen in je gaaspaneel? Overweeg dan om een gaaspaneel met een houten kader of rand te plaatsen. Je kunt ook het gaaspaneel vullen met stenen, waardoor je een stijlvolle steenkorf (ook wel schanskorf genoemd) creëert!

Gaaspaneel met klimop

Is een gaaspaneel voor jou iets te strak of te kaal? Bekleed het met een klimop! Zo creëer je een urban jungle in jouw tuin. De Hedera klimplant is super geschikt voor om een gaaspaneel. Ideaal, een schutting die én voor groen, én voor beschutting zorgt. Gaaspanelen worden ook vaak als kippenren of voor konijnenhokken gebruikt.

Gaaselementen met houten kader

Onze gaaspanelen met kader worden doorgaans gecombineerd met klimplanten. Het gaas zorgt voor een fraaie open uitstraling, maar als u tevens privacy in uw tuin wenst, kunnen klimplanten daarvoor zorgen. Uiteindelijk ontstaat een natuurlijke, groene tuinafscheiding. De afwisseling van gaaspanelen met houten tuinschermen creëert een speels effect.

Dankzij de verschillende beschikbare houtsoorten kunt u de gaaspanelen met kader moeiteloos combineren met veel van onze tuinschermen. Naast geïmpregneerde houten tuinschermen bieden wij ook douglas tuinschermen aan die perfect passen bij de gaaspanelen met kader van douglashout. Of kies voor duurzaamheid en combineer een gaaspaneel met een hardhouten kader met hardhouten tuinschermen.

De beste gaaspanelen bestel je eenvoudig online

Wil je je gaaspaneel zo snel mogelijk in je bezit hebben? Bestel je producten dan direct online en kies ervoor om ze af te halen bij ons magazijn in Ter Aar, als de producten op voorraad zijn. Als je niet in staat bent om de producten zelf op te halen, is dat geen enkel probleem: we zorgen ervoor dat ze binnen enkele dagen bij je thuis worden bezorgd. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij Tuinhoutdiscount? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief houden we je volledig op de hoogte van onze nieuwste producten en speciale aanbiedingen.