Vuren palen

Bent u op zoek naar Vuren palen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment geïmpregneerde Vuren palen zijn wij dé specialist op het gebied van uw Vuren palen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u vragen of krijgt u liever eerst een stukje persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geïmpregneerd hout ideaal voor in uw tuin

Heeft u geen idee wat geïmpregneerd hout precies is? Dit is eigenlijk gewoon hout waarop een verduurzamingsmiddel is aangebracht met als doel dat het niet wordt aangetast door schimmels, insecten en verschillende weersinvloeden. Hierdoor gaat het tuinhout veel langer mee en is het ideaal voor buitengebruik. Bovendien creëert u hiermee een natuurlijke sfeer in uw tuin en steekt het mooi af tussen alle bloemen en planten en het groen van het gras.

Waarom uw tuinhout laten impregneren?

Wanneer u het hout laat impregneren, wordt uw materiaal niet alleen beter beschermd tegen allerlei schimmels, maar brengt dit ook nog andere voordelen met zich mee.

• Doordat het tuinhout is behandeld met een hars of lak, wordt het product ook waterafstotend.
• Wanneer het hout wordt geïmpregneerd, verlengt u hiermee de levensduur van het materiaal wat tot wel 15 jaar kan gaan.
• Het impregneermiddel waarmee het tuinhout wordt behandeld, is ongevaarlijk voor mensen, dieren en het milieu.
• U hoeft niet meer een aparte beits te kopen met als doel aantasting van bacteriën te voorkomen.
• Er kan gemakkelijk met elke gewenste kleur over het hout geschilderd worden.

Divers aanbod aan geïmpregneerd hout

Binnen het uitgebreide assortiment kunt u profiteren van verschillende soorten geïmpregneerd hout. Deze bestaan in verschillende maten en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan vlonders, terrassen en houten schuttingen. Maar u kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld plantenbakken van hout. Kortom, u komt niks te kort qua keuze.

Geïmpregneerde tuinhout palen

Heeft u behoefte aan geïmpregneerde palen speciaal voor in uw achtertuin? Dit type geïmpregneerd hout valt ook onder het assortiment. Ideaal voor wanneer u op zoek bent naar houten schuttingpalen om een afscheiding te maken. Ook bij deze afmetingen is het van belang dat u bewust bent van welke kopmaat u wilt gebruiken. Daarnaast zijn betonpoeren handig om te gebruiken, zodat het hout niet helemaal in contact komt met de grond.

Geïmpregneerd hout bestellen bij Tuinhout Discount

Geïmpregneerd hout kopen? Bij Tuinhout Discount heeft u een divers assortiment aan dit type tuinhout tegen een scherpe prijs. Daarnaast heeft u de keuze om de montage van geïmpregneerd tuinhout uit te besteden. Dit kan door middel van de THD Montageservice, waarbij er voor u een geschikte partij wordt geregeld die uw materiaal vakkundig zal monteren. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op.