Hardhout tuindeuren

Bent u op zoek naar hardhouten tuindeuren? Zoek dan vooral niet verder! U bent zojuist namelijk terecht gekomen bij dé specialist op het gebied van hardhouten tuindeuren en bijbehoren: Tuinhoutdisocunt.nl. Met een groot assortiment in hierbij een grote voorraad in ons magazijn van ruim 4000m2 kunnen wij vrijwel iedereen bieden waar hij of zij naar op zoek is. Heeft u vragen over onze producten, krijgt u graag een stukje advies op maat of bekijkt u de producten graag eerst eens in het echt alvorens u overgaat tot koop? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze unieke showroom van ruim 1100m2!

14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hou hier rekening mee bij het kopen van hardhouten tuindeuren

Niet iedereen koopt elke dag een hardhouten tuindeur en bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat dit dan ook niet voor iedereen even makkelijk is. Om deze reden hebben wij een aantal punten voor u op een rijtje gezet om rekening mee te houden bij het kopen van uw hardhouten poortdeur.

  • De deuren worden vaak geleverd zonder de plaatduimen, hou hier rekening mee bij uw bestelling. Staat er bij het product niet duidelijk bij of de plaatduimen worden meegeleverd? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder.
  • Hou rekening met welke look u in uw tuin wilt gaan neerzetten. Gaat u voor een natuurlijke look? Dan is het wellicht niet wenselijk om een hardhouten schuttingdeur te kiezen met een stalenframe.
  • Controleer of u hang en sluitwerk bij de deur moet bestellen. Bij de deuren waar het hang en sluitwerk wordt meegeleverd staat dit duidelijk aangegeven bij de productinformatie.

Hardhouten schuttingdeuren koopt u bij dé specialist

Tuinhoutdiscount.nl heeft met meer dan 40 jaar ervaring in het tuinhout veel ervaring in de tuinbrache.Één van deze soorten tuinhout waarin wij zijn gespecialiseerd is hardhout in bijvoorbeeld de vorm van een hardhouten schuttingdeur. Met een groot assortiment van hardhouten tuindeuren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs is onze webshop de winkel voor uw tuindeuren. Heeft u vragen over onze producten of komt u ze graag eerst eens in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Meer dan alleen hardhouten poortdeuren

Tuinhoutdiscount.nl is niet alleen gespecialiseerd in het gebruik en de verkoop van hardhouten poortdeuren. In het assortiment hebben wij namelijk nog vele andere soorten deuren in andere vormen, maten, stijlen en materiaalsoorten. Benieuwd wat wij u als alternatief voor een hardhouten tuindeur zouden kunnen aanbieden? Neem eens een kijkje tussen de volgende mogelijkheden;

Voor uw complete tuinafscheiding naar Tuinhoutdiscount.nl

Uiteraard heeft u vaak niet heel veel aan alleen een schuttingdeur voor uw tuinafscheiding. Gelukkig hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl alles wat u nodig heeft voor het neerzetten van een complete tuinafscheiding. Zo hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl hardhouten palen of betonpalen om uw tuinschermen aan te bevestigen, maar hebben wij ook hardhouten tuinschermen of een zwarte schutting om uw tuin helemaal af te maken. Benieuwd welke mogelijkheden wij hebben en wat wij u in uw geval zouden adviseren? Neem eens contact met ons op of kom langs in onze showroom!