Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
214  reviews

Zadeldaken

Op zoek naar een mooie overkapping voor in uw tuin? Dan bent u nu op de juiste pagina terecht gekomen! Bij Tuinhout Discount hebben wij een ruim assortiment in overkapping. Onder deze overkappingen verstaan wij ook de zadeldaken. Neem eens een kijkje tussen het aanbod en wees vooral niet bang om contact met ons op te nemen.

1-12 van 23
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 23
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Op zoek naar een zadeldak overkapping

Op zoek naar een overkapping voor dat stukje lege grond in de tuin? Wilt u daar het hele jaar lekker droog kunnen zitten en genieten van de buitenlucht? Dan zijn de zadeldaken van THD precies wat u zoekt. De zadeldaken bij Tuinhout Discount zijn precies zo af te stemmen dat ze passen in uw dromen. Vraag eens naar de mogelijkheden aan één van onze specialisten.

Advies over zadeldaken?

Zoals in de vorige alinea ook al aangegeven beschikt het Tuinhout Discount Team over een aantal specialisten die u perfect kunnen helpen bij uw jacht naar het juiste zadeldak. Heeft u speciale eisen aan de overkapping? Dan spreken wij dat rustig met uw door en bekijken we de mogelijkheden.

Op zoek naar een ander soort buitenverblijf?

Is een zadeldak misschien toch niet precies wat u zoekt? Dan raden wij u aan ook eens te kijken bij de andere soorten overkappingen die wij kunnen bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook kapschuren of platte daken. Toch geen overkapping, maar liever een blokhut? Geen probleem!