Zadeldaken

Zadeldaken

Op zoek naar een mooie overkapping voor in uw tuin? Dan zijn de zadeldaken ideaal voor u. De zadeldakschuur is multifunctioneel en kan voor meerdere doeleinden dienen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment in overkappingen. Onder deze overkappingen verstaan wij ook de zadeldaken. De meeste zadeldaken zijn vervaardigd uit de prachtige en warme houtsoort Douglas en passen in vrijwel elke tuin. Heeft u vragen over onze producten, kunt u niet direct vinden wat u zoekt, gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten of komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Neem contact met ons op of kom onze zadeldakschuren eens bekijken in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 21
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 21
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Op zoek naar een zadeldak overkapping?

Een mooi plekje in de tuin creëren waar u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven? Dit krijgt u voor elkaar met het plaatsen van een zadeldak overkapping! Een mooie manier om niet alleen de prijs van uw huis een meerwaarde te geven, maar ook om het leven in uw tuin nog net dat ene stukje prettiger te maken. Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een grote collectie die verschilt in maatvoeringen, materialen en stijlen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op.

Op zoek naar een ander soort buitenverblijf?

Uiteraard is het assortiment zadeldaken slechts een fractie van het complete overkapping- en buitenverblijven assortiment van Tuinhoutdiscount.nl. Wij beschikken namelijk over vele andere soorten overkappingen. Is een zadeldakschuur misschien toch niet waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij de volgende productgroepen, wellicht zit hiertussen waar u naar op zoek bent;

Service en advies op maat

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij service voor onze klanten altijd hoog in het vaandel staan. Om deze reden geven onze specialisten u altijd en compleet vrijblijvend advies op maat. Heeft u vragen over bepaalde producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of om eens langs te komen in onze showroom!

Zadeldaken bekijken in onze showroom

Één van de sterke punten van Tuinhoutdiscount.nl, ook wel THD genoemd, is dat wij beschikken over een unieke en compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In deze showroom hebben wij een aantal zadeldaken opgebouwd zodat u een indruk kunt krijgen van de producten en opties waar u tussen kunt kiezen. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn en deze eens rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie? Kom eens langs in onze showroom!

Zadeldakschuur laten plaatsen

Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat niet iedereen die een mooi zadeldak wil hebben deze ook daadwerkelijk zelf wilt gaan opbouwen. Om deze reden hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl de THD Montageservice in het leven geroepen. Met deze service (waar u aan ons niets voor betaald) nemen wij u alle zorgen rondom het plaatsen van het door u gekozen product uit handen door een geschikte partij te vinden die het plaatsen kan verzorgen. Dit zal altijd betrouwbare partijen waarvan wij weten dat deze geschikt zijn voor de klus. Benieuwd wat wij hierin voor u zouden kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!