Tiny house

Tiny house

Een tiny house (of de basis hiervan) koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons een hoogwaardige tiny house in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een tiny house wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment tiny houses en bestel eenvoudig uw favoriete tiny house online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in ons tiny house showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 145
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 145
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tiny house is en begrip wat uit Amerika komt. Het is een concept wat in Nederland ook aardig aan interesse wint. Het mag gerust een populair concept genoemd worden. Het is is een accommodatie die betaalbaar en duurzaam is. De tiny houses zijn wel wat kleiner als een normaal huis. Het is zo ingericht dat iedere vierkante meter van het tiny house optimaal gebruikt wordt. Het is een betaalbare en flexibele manier van wonen. Het grote voordeel is dat een tiny house ook goed verplaatst kan worden. De tiny houses zijn zeer geschikt voor de toeristische sector en passen ook goed in een wat grotere tuin. 

Een tiny house kopen 

De kleinere tiny houses zijn zeer compact en functioneel ingericht. Een tiny house kopen betekent dat je geld overhoud om andere zaken mee te doen. Zeker met de huidige hoge huizenprijzen is dit een goede optie. Een tiny house is een bijzonder proces. Het moet wel een bewust ekeuze zijn als je voor een tiny house kiest. Het is toch wat anders dan wonen in een normale woning of appartement. Er zijn steeds meer mensen die hiervoor kiezen. Mensen geven hun geld liever uit aan leven in plaats van aan het wonen. Het betekent niet dat men hierdoor minder woongenot heeft. De lagere woonlasten zorgen natuurlijk wel voor meer woongenot. 

De kosten van een tiny house

Ondanks dat het goedkoper is, is een tiny house natuurlijk niet gratis. Bij een tiny house ben je minimaal 40.000 euro kwijt. Vaak is het meer. Natuurlijk is het afhankelijk van de wensen. Tiny houses worden circulair gebouwd met zo min mogelijk bouwmaterialen. De hoge isolatiewaarde en vloerverwarming maakt het mogelijk om het hele jaar lekker warm te zitten. Zelfvoorzienend zijn en waterbesparende douchekoppen maken het mogelijk om optimaal gebruik te maken van wat er allemaal is. Het klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Voor nog geen ton heeft u een mooie woning waar u op een betaalbare manier van kunt genieten. 

De inrichting van een tiny house

Het is belangrijk om te weten dat in een tiny house iedere centimeter telt. Het is dus belangrijk om de inrichting op een efficiënte manier uit te voeren. Vaak worden er andere meubels gebruikt dan in een normale woning. Het is goed om een woonkamer, slaapplek en keuken optimaal in te richten om er goed van te kunnen genieten. Ook de slaapkamer moet je efficiënt inrichten. Een opklapbed of verhoogd bed met daaronder veel opbergruimte is een goede keuze. Het is vaak ook afhankelijk met hoeveel personen je er gaat wonen. 

Duurzaam en betaalbaar

De grootste voordelen van een tiny house zijn dat je een betaalbare en ook duurzame plek hebt om te wonen. Het kan een vaste vakantieplek zijn. Ook kan het een plek zijn waar je vast woont. Er zijn zoveel mogelijkheden. Uiteraard is een tiny house ook te gebruiken als een tuinkantoor of kantoorplek. Door de vele mogelijkheden en het gemak om het tiny house te kunnen verplaatsen is het mogelijk om er optimaal van te genieten. 

Volop keuze

Als het om tiny houses gaat zijn er zeer veel mogelijkheden. Het belangrijkste is om uw eigen wensen goed op een rijtje te hebben. Waar wilt u het tiny house voor gaan gebruiken? Welke materialen wilt u gaan gebruiken? Voor hoeveel personen moet het tiny house geschikt zijn? Waar komt het te staan? Door uzelf eerst veel vragen te (laten) stellen en vervolgens te kijken welke tiny houses hierbij passen is het mogelijk om een goede keuze te maken. Natuurlijk is uw budget hierbij ook een bepalende factor. 

Advies op maat

Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het beantwoorden van al uw vragen. Het is goed om onze adviseurs in te schakelen. Ze hebben een jarenlange ervaring op het gebied van tuinhuizen en tiny houses. Hierdoor is het mogelijk om u optimaal te adviseren. Heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig of niet? Ook zijn er andere zaken waar u mogelijk een vraag over heeft. Het is goed om de vakkennis en jarenlange ervaring van ons team te gebruiken. Ze helpen u graag en vinden het heerlijk om over tiny houses te praten en alles wat hierbij hoort.