Channelsiding gevelbekleding

Bent u op zoek naar Channelsiding voor uw gevelbekleding? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met producten van enkel hoge kwaliteit, specialisten die elke vraag kunnen beantwoorden, een snel bezorgnetwerk en een overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad zijn wij dé specialist op het gebied van uw tuinhout. Producten eens in het echt bekijken of graag een stukje advies en antwoord op uw vragen? Neem contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze showroom.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Channelsiding rabat

Channelsiding, ook wel channelsiding rabat of channelsiding gevelbekleding genoemd, is een soort plank die wij bij Tuinhoutdiscount.nl hebben opgenomen in ons assortiment onder de profielplanken. Channelsiding gevelbekleding wordt met name gebruikt voor verticale montage. Bij Tuinhoutdiscount.nl noemen wij channelsiding ook weleens sponningplanken. Normale rabatdelen hebben ronde hoeken en sponningplanken of channelsiding rabat heeft dit niet. Channelsiding beschikt namelijk over een rechte uitsparing. Ideaal dus voor het tegenhouden van bijvoorbeeld water als gevelbekleding. Bijkomend voordeel? Bij het gebruik van dergelijke channelsiding gevelbekleding komen de schroeven niet in het zicht!

Eerst zien, voelen en ruiken

Wat Tuinhoutdiscount.nl uniek maakt ten opzichte van vele van onze concurrenten? BIj ons kunt u voordat u overgaat tot koop het tuinhout écht eens ervaren. Door een bezoek te brengen aan onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad kunt u veel van onze producten eerst eens zien en ervaren alvorens u een keuze maakt. In de showroom zijn altijd voldoende specialisten aanwezig om u te helpen bij het maken van uw keuze. Kom dus gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met één van onze specialisten!