JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.

  • 2 levermomenten per week bij u in de regio
  • Meer dan 1.500 producten op voorraad

Composiet vlonderplanken

Hoewel geïmpregneerd hout en hardhout beiden lang mee gaan, blijft hout een natuurproduct. Als u er zeker van wilt zijn dat uw vlonder lang meegaat, zonder dat het ook maar iets te lijden heeft onder de weersinvloeden, dan kunt u ook kiezen voor composiet vlonderplanken. Composiet vlonderplanken zijn gemaakt van een samenstelling van kunststof en hout en zijn daarmee niet alleen extra sterk, maar ook onderhoudsvriendelijk.

11 Items
per pagina
Aflopend sorteren
11 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Voordelig composiet planken bestellen

Op zoek naar vlonderplanken van composiet? Bij Tuinhout Discount kunt u nu extra voordelig composiet planken bestellen. Bekijk onze webshop voor de verschillende aanbiedingen. Heeft u nog vragen over deze speciale kunststof vlonderplanken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Composiet vlonderplanken in de showroom

Wilt u het product eerst in het echt bekijken voordat u besluit te bestellen? Hier hebben wij rekening mee gehouden! Wij hebben namelijk sinds begin 2017 een showroom ingericht van ruim 1100m2. In deze showroom vindt u een presentatiewand met daarop alle soorten en maten waar u uit kunt kiezen. Tijdens uw keuze in onze showroom is het tevens mogelijk om advies op maat te krijgen van een van onze specialisten. Benieuwd wat voor composiet vlonderplanken wij u aanraden? Kom dan gerust een keertje langs.

Een alternatief voor composiet vlonderplanken?

Tuinhout Discount biedt natuurlijk veel meer aan dan alleen kunststof vlonderplanken. Zo hebben wij ook veel verschillende soorten vlonderplanken. Wij hebben de vlonderplanken voor u verdeeld in de volgende categorieën; Geïmpregneerde vlonderplanken, Hardhout vlonderplanken, Douglas vlonderplanken, Onbehandeld Douglas vlonderplanken en natuurlijk vlonderplanken composiet.

Meer nodig dan alleen composiet vlonderplanken?

Het kan natuurlijk zo zijn dat wanneer u hele mooie composiet vlonderplanken bij Tuinhout Discount heeft besteld of nog gaat bestellen, uw tuin nog niet helemaal af is. Heeft u nog andere producten nodig zoals schroeven, hardhouten palen, hardhouten balken, olie of een mooie tuinset voor bovenop de vlonderplanken? Ook dat heeft Tuinhout Discount voor u in huis tegen erg scherpe prijzen.