Douglas deuren

Douglas deuren

Bent u op zoek naar Douglas deuren voor uw overkapping, buitenverblijf of blokhut? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring en een groot assortiment inmiddels dé specialist op het gebied van, onder andere, deuren van Douglas hout. Naast een groot assortiment heeft Tuinhoutdiscount.nl ook van veel producten op voorraad en kunnen producten dus ook snel bij u aan huis worden geleverd in zowel Nederland als België. Wat Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? De compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Zo kunt u de producten eerst eens bekijken alvorens u overgaat tot koop.

Heeft u vragen over de producten of gaat u graag eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

1-15 van 88
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 88
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douglas deuren in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar Douglas deuren in een specifieke maat of stijl? Dan heeft u een grote kans van slagen bij Tuinhoutdiscount.nl. In het assortiment treft u namelijk deuren van verschillende maten, kleuren, behandelingen en merken. Op deze manier zijn wij er zeker van dat er voor ieder wat wils aanwezig is. Heeft u een bredere douglas deur nodig? Ook dit hebben wij in ons assortiment.

Douglas deur kopen? Let dan hier op

Niet iedereen koopt elke dag een Douglas deur voor in zijn of haar overkapping, buitenverblijf of blokhut en dus hebben wij, van Tuinhoutdiscount.nl, alvast een aantal punten om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een Douglas deur voor u op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

  • 1. Wordt de deur geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk? Dit is namelijk niet altijd het geval bij aanschaf van een Douglas deur. Controleer dus goed of dit er standaard bij zit of dat u dit los dient bij te bestellen. Daarnaast kan het zijn dat het hang- en sluitwerk dat standaard wordt meegeleverd niet naar uw smaak is. Check dus altijd goed of dit er bij zit en wanneer dit het geval is wat er dan precies bij zit.
  • 2. Betreft het een Douglas deur met kozijn of gaat het om enkel een losse deur? In de meeste gevallen leveren wij bij onze deuren het kozijn mee met de deur. Dit scheelt vaak veel werk bij het monteren van de deur. Controleer echter wel altijd of het kozijn erbij zit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • 3. Welke maten heeft de deur en welke maten heeft het, eventueel meegeleverde, kozijn? De maten staan over het algemeen duidelijk vermeld bij het product. Let dus goed op of dit overeenkomt met hetgeen u wilt gaan realiseren.
  • 4. Ook de draairichting van de deur is van enorm belang (vooral bij een enkele deur). Niemand zit er immers op te wachten dat hij of zij een deur geleverd krijgt die de verkeerde kant op draait. 
  • 5. Is de deur die u op het oog heeft behandeld of niet? En zo ja, hoe is deze behandeld? Vaak is de behandeling van een deur erg belangrijk voor bijvoorbeeld de duurzaamheid van de deur. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn er bijvoorbeeld onbehandelde deuren, maar ook wit gegronde en zwart gespoten deuren.

De voordelen van Douglas deuren

Net zoals elk ander product in onze webshop hebben ook de Douglas deuren met kozijn bij Tuinhoutdiscount.nl zo hun voordelen. Om u hier in één oogopslag zicht op te geven hebben wij de voordelen van onze Douglas deuren alvast opgesomd in het overzicht hieronder;

  • 1. Veel van onze Douglas deuren worden onbehandeld bij u aan huis geleverd. Dit kunt u uiteraard zien als een nadeel omdat er geen behandeling aanwezig is, maar u kunt dit ook als een voordeel zien omdat u nog volledig vrij bent om de deur naar uw wensen, smaak en stijl te behandelen. Wilt u de deur bijvoorbeeld het liefst in een antraciete kleur? Dan kunt u dit zelf nog eenvoudig aanbrengen alvorens u de deur monteert. 
  • 2. Eén van de grote voordelen van Douglas hout is dat producten die hieruit zijn gerealiseerd eenvoudig te bewerken zijn. Moet er iets worden geboord, geschroefd of gezaagd? Dan is dit met Douglas hout een fluitje van een cent.
  • 3. Veel overkappingen worden op dit moment gerealiseerd uit Douglas hout. Omdat de deur en de overkapping uit hetzelfde materiaal zijn gerealiseerd passen deze mooi bij elkaar. Zowel qua structuur, maar vooral visueel. Wie wil dat nou niet?!
  • 4. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende  soorten deuren in ons assortiment. Denk hierbij aan opgeklampte deuren, maar ook aan paneeldeuren, glasdeuren en dubbele deuren.
  • 5. Naast de bovenstaande voordelen is er in ons grote assortiment ook een grote variatie in beschikbare maten. Zo zijn er over het algemeen geschikte deuren beschikbaar voor elk project. 

Douglas deuren met kozijnen

Iets wat wij ook steeds meer proberen te organiseren in ons assortiment is dat de douglas deuren geleverd worden met een kozijn speciaal voor de deur. Op deze manier weten u en wij allebei zeker dat het plaatsen van de deur goed moet komen. Mocht het kozijn niet bij de deur aanwezig zijn dan kunt u gemakkelijk een stelkozijn bij ons bij bestellen vanuit de volgende categorieën;

Douglas kozijnen
Steel look kozijnen