Douglas deuren

Bent u op zoek naar Douglas deuren voor uw overkapping, buitenverblijf of blokhut? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met 40 ervaring en een groot assortiment inmiddels dé specialist op het gebied van onder andere deuren van Douglas hout. Naas teen groot assortiment heeft Tuinhoutdiscount.nl ook van veel producten voorraad en kunnen producten dus ook snel bij u aan huis worden geleverd. Wat Tuinhoutdiscount.nl écht uniek maakt? De compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. Zo kunt u de producten eerst eens bekijken alvorens u overgaat tot koop. Heeft u vragen over de producten of gaat u graag eerst eens het gesprek aan met één van onze specialisten? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Producten 1-12 van 48
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 48
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douglas deuren in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar Douglas deuren in een specifieke maat of stijl? Dan heeft u een grote kans van slagen bij Tuinhoutdiscount.nl. In het assortiment treft u namelijk deuren van verschillende maten, kleuren, behandelingen en merken. Op deze manier zijn wij er zeker van dat er voor ieder wat wils aanwezig is. Heeft u een bredere douglas deur nodig? Ook dit hebben wij in ons assortiment.

Douglas deuren met kozijnen

Iets wat wij ook steeds meer proberen te organiseren in ons assortiment is dat de douglas deuren geleverd worden met een kozijn speciaal voor de deur. Op deze manier weten u en wij allebei zeker dat het plaatsen van de deur goed moet komen. Mocht het kozijn niet bij de deur aanwezig zijn dan kunt u gemakkelijk een stelkozijn bij ons bij bestellen vanuit de volgende categorieën;