Schroeven

Bent u op zoek naar schroeven voor uw project? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl kunt u uw schroeven online gemakkelijk en snel bestellen. Wij hebben een groot assortiment en hebben veel van deze producten altijd voor u op voorraad. Wij zijn uw schroevenspecialist! Schroeven kopen, maar eerst nog een vraag over een product? Wees dan vooral niet bang om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

1-15 van 137
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 137
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houtschroeven in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment schroeven waarmee u gemakkelijk en snel onze overige producten kunt monteren. Wij beschikken over een assortiment RVS schroeven, maar ook over de wat goedkopere verzinkte schroeven. Benieuwd wat wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan ook eens een kijkje tussen de volgende productsoorten;

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of heeft u nog een vraag alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij staan zes dagen per week voor u klaar.

RVS schroeven, wat zijn dat?

RVS schroeven zijn gemaakt van ijzer, chroom, nikkel en koolstof en worden ook wel roestvaststalen schroeven genoemd. Het voordeel van deze schroeven is dat ze minder vatbaar zijn voor corrosie. Om deze reden worden deze schroeven dan ook vaak gebruikt voor buiten. Een nadeel dat komt kijken bij RVS schroeven is dat ze vaak iets minder sterk zijn dan bijvoorbeeld verzinkte schroeven.

Schroeven voor buiten

Bij Tuinhoutdiscount.nl verkopen wij enkel en alleen schroeven voor buiten van hoge kwaliteit. Wij hebben persoonlijke ervaring met de schroeven en werken er vaak ook zelf mee. Volledig getest en door ons aanbevolen dus. Gaat u aan de slag met een klus in uw tuin? Gebruik dan de schroeven van Tuinhoutdiscount.nl!

Tuinhoutdiscount.nl als uw schroevenspecialist

Met een groot assortiment en ruime keuzen is Tuinhoutdiscount.nl inmiddels uitgegroeid tot een echte schroeven specialist. Vooral in schroeven voor buiten zijn wij helemaal thuis. Wij gebruiken deze immers vaak als houthandel. Omdat wij de schroeven voordelig en in grote getalen kunnen inkopen kunnen wij u extra goedkope schroeven van hoge kwaliteit aanbieden. Op deze manier hoeft u dus niet ook nog eens naar de bouwmarkt wanneer u producten voor in de tuin bij ons aanschaft.

Meer dan alleen een schroef

Naast schroeven verkopen wij bij Tuinhoutdiscount.nl nog veel meer soorten ijzerwaren. Bent u dus op zoek naar iets anders? Wie weet is één van de volgende producten wel waar u naar op zoek bent;

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.