Showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!    Bezorging Nederland en België op een vaste dag per postcode!

8.5 / 10
214  reviews

Douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken bestellen? Dan kan eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Naast hout van hoogwaardige kwaliteit bieden wij een snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo maken wij het u zo eenvoudig mogelijk om vlonderplanken van douglas online te bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw douglas vlonderplanken eenvoudig online.

2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Douglas vlonderplanken voor een warme uitstraling

Een vlonder of een terras bepaald voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Wilt u graag een warme en karakteristieke uitstraling? Maak dan een terras met douglas vlonderplanken. Een van de voordelen is dat de vlonderplanken van douglas goed te bewerken zijn. De planken laten zich goed zagen en schaven. Let wel op dat het hout niet gaat splijten wanneer u spijkers en schroeven gebruikt.

Verschillende soorten douglas vlonderplanken

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten vlonderplanken van douglas. Zo kiest u zelf de soort vlonderplank die het beste in uw tuin past. Al onze planken zijn netjes afgewerkt waardoor u ze zelf niet meer hoeft te schaven. Uit ons assortiment kunt u onder andere kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken. Deze planken zijn al behandeld waardoor ze beschermd zijn tegen regen en andere weersomstandigheden.

Douglas vlonderplanken behandelen

Douglas hout is erg sterk en duurzaam. Daarom kunt u vlonderplanken van douglas goed onbehandeld gebruiken. Echter zal het hout na verloop van tijd een grijze gloed krijgen. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor de geïmpregneerde vlonderplanken. Of u kunt uw douglas vlonderplanken behandelen met olie en beits uit ons assortiment. Bestel eenvoudig en snel de vlonderplanken van douglas naar uw keuze in onze webshop. Hebt u nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.