Douglas vlonderplanken

Bent u op zoek naar Douglas vlonderplanken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres! Met een grote voorraad en nu extra scherpe prijs is Tuinhoutdiscount.nl dé plek voor uw vlonder en alle bijbehoren. Naast hout van hoogwaardige kwaliteit bieden wij een snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden met de THD montageservice. Zo maken wij het u zo eenvoudig mogelijk om vlonderplanken van douglas online te bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw douglas vlonderplanken eenvoudig online. Heeft u vragen over onze producten, ziet u de producten graag eerst even in het echt of gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten over de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Douglas vlonderplanken voor een warme uitstraling

Een vlonder of een terras bepaald voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Wilt u graag een warme en karakteristieke uitstraling? Maak dan een terras met douglas vlonderplanken. Een van de voordelen is dat de vlonderplanken van douglas goed te bewerken zijn. De planken laten zich goed zagen en schaven. Let wel op dat het hout niet gaat splijten wanneer u spijkers en schroeven gebruikt, ons advies hierin is om te planken altijd voor te boren.

Verschillende soorten douglas vlonderplanken

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten vlonderplanken van douglas. Zo kiest u zelf de soort vlonderplank die het beste in uw tuin past. Al onze planken zijn netjes afgewerkt waardoor u ze zelf niet meer hoeft te schaven. Uit ons assortiment kunt u onder andere kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken. Deze planken zijn al behandeld waardoor ze beschermd zijn tegen regen en andere weersomstandigheden.

Veel meer dan alleen terrasplanken van Douglas

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij uiteraard niet alleen gespecialiseerd in Douglas terrasplanken. Wij zijn namelijk ook specialist in vele andere houtsoorten. Bent u op zoek naar een andere houtsoort dan Douglas? Kijk dan eens tussen de volgende productsoorten en materialen. Wellicht staat hier wel tussen waar u naar op zoek bent;

Douglas vlonderplanken behandelen

Douglas hout is erg sterk en duurzaam. Daarom kunt u vlonderplanken van Douglas goed onbehandeld gebruiken. Echter zal het hout na verloop van tijd een grijze gloed krijgen. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor de geïmpregneerde vlonderplanken. Of u kunt uw douglas vlonderplanken behandelen met olie en beits uit ons assortiment. Al enige tijd is Tuinhoutdiscount.nl officieel dealer van het merk Remmers. Deze producten zijn ideaal om uw vlonder mee te behandelen. Hier komt ook nog eens bij dat Tuinhoutdiscount.nl de goedkoopste aanbieder in ons land van het merk Remmers is. Bestel eenvoudig en snel de vlonderplanken van Douglas naar uw keuze in onze webshop. Hebt u nog vragen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.