EPDM

Heeft u uw overkapping helemaal opgebouwd en wilt u aan de slag met de EPDM dakbedekking of bent u uw nieuwe project aan het plannen? In beide gevallen bent u op de goede pagina terecht gekomen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij bijna 100 verschillende afmetingen EPDM pakketten die u voor een erg scherp tarief snel thuisbezorgd kunt krijgen of bij ons kunt afhalen. Heeft u vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groot assortiment EPDM dakbedekking

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een erg groot assortiment EPDM folie dakbedekking zodat u altijd een gunstige maat kunt kiezen voor uw project. De rollen EPDM hebben een vaste breedte en u kunt hierbij kiezen voor welke lengte u het gunstigste uitkomt. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij de volgende breedte maten;

  • 300cm
  • 375cm
  • 450cm
  • 600cm
  • 750cm
  • 900cm

Bij de rol EPDM folie krijgt u van ons ook de bijbehorende EPDM lijm en/of EPDM kit. U koopt dus een totaalpakket zodat u zo spoedig mogelijk aan de slag kunt. Vergeet u niet uw aandrukrollen bij te bestellen? Deze zit namelijk niet in het pakket inbegrepen.

Grote voorraad en snelle levering

Wij hebben van het EPDM standaard een grote voorraad in verschillende maten. Door deze grote voorraad te combineren met een slim en snel transportnetwerk kunnen wij de meeste EPDM producten in ons assortiment binnen een week bij u in huis hebben. Wilt u nou zeker weten dat wij het product dat u nodig heeft op voorraad hebben en snel kunnen leveren? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Ander soort dakbedekking?

Bent u toch op zoek naar een ander soort dakbedekking? Geen enkel probleem! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij ook andere soorten dakbedekking tegen erg aantrekkelijke tarieven. Een greep uit deze producten treft u hier;

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar.

EPDM voelen, zien en ruiken

Nog niet helemaal overtuigd van wat u nou moet kiezen? Dat kan de beste overkomen! Daarom hebben wij in Ter Aar een overdekte showroom gebouwd van ruim 1100m2. Kom gerust een langs voor een kopje koffie en om de mogelijkheden van dakbedekking bij Tuinhoutdiscount.nl te bekijken. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u tijdens het bekijken van onze producten vragen heeft of dat u niet direct kunt vinden waar u naar op zoek bent. Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder.