Deuren

Op zoek naar een mooie deur voor in uw blokhut, tuinschuur of houten tuinhuis? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Als specialist in blokhutten en tuinhuisjes is Tuinhoutdiscount.nl de partij om naartoe te gaan wanneer u op zoek bent naar blokhut deuren en houten kozijnen. Heeft u vragen over onze producten, krijgt u graag een stukje persoonlijk advies of komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 221
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 221
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten Blokhut deur van Tuinhout Discount

Omdat geen enkele overkapping of blokhut hetzelfde is, vindt u bij Tuinhoutdiscount.nl houten deuren in verschillende uitvoeringen. Kies voor een volledig dichte deur of heeft u toch liever een raam in de deur wij hebben verschillende modellen beschikbaar. Weet u niet zeker welke blokhut deur het meest geschikt zijn voor uw project? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder en verzorgen graag een stukje advies op maat voor uw situatie.

Waar op letten bij het kopen van een blokhut deur

Voor het gemak hebben wij voor u een aantal punten op een rijtje gezet waar wij adviseren rekening mee te houden bij het kopen van een tuinhuis deur:

  • Bepaal van tevoren goed de deurbreedte. Wij hebben deuren beschikbaar in verschillende breedtes.
  • Let bij het kiezen van de houtsoort van de deur dat dit past bij de blokhut of overkapping ook is het belangrijk dat de duurzaamheidsklasse voldoet aan de eisen.
  • Let goed op welke ijzerwaren en hang en sluitwerk zijn inbegrepen bij een deur. Vaak zijn de deuren namelijk bijvoorbeeld zonder slot of hengen/scharnieren geleverd.
  • U kunt er ook altijd voor kiezen zelf een blokhut deur te maken wij bieden veel losse materialen aan om een deur te realiseren uit bijvoorbeeld Douglas hout.

Blokhut deuren van verschillende houtsoorten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij blokhut deuren in allerlei verschillende hout- en materiaalsoorten. Zo hebben wij de volgende materialen beschikbaar:

Welke soorten blokhut deuren zijn er?

Wij bieden verschillende soorten deuren aan met of zonder raam of met meerdere ramen bijvoorbeeld. Zo bieden wij de volgende deuren aan:

Goedkope blokhut deur kopen

Wilt u een blokhut deur kopen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl dus helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment en vele verschillende producten kunnen wij vrijwel altijd voldoen aan uw wensen en eisen. Wilt u de deuren eerst graag even zien voordat u overgaat tot koop? Geen enkel probleem. Wij hebben een overdekte showroom van ruim 1100m² in Ter Aar. Liever snel antwoord op uw vragen? Neem dan gerust contact met op met één van onze specialisten.