Het kan natuurlijk voorkomen dat u binnen ons assortiment niet precies vindt wat u zoekt. Geen paniek! Bij Tuinhout Discount is het mogelijk om producten compleet op maat te maken!

Wat is maatwerk?

In tegenstelling tot het op maat zagen/schaven van plankenbalken of palen is maatwerk het in zijn geheel creëren van een nieuwe product. Wij gaan met u in gesprek over wat u precies wilt hebben en wat de mogelijkheden zijn. Als wij dit goed met u hebben doorgenomen en er wordt besloten om het product te gaan produceren, gaan de mannen in onze zagerij aan de slag.

Hoe vraag ik maatwerk aan?

Maatwerk vraagt u aan door contact met ons op te nemen via de contactpagina of door een mail te sturen naar service@tuinhoutdiscount.nl. Zodra wij uw mail hebben ontvangen gaan we kijken of het mogelijk is om het door u gevraagde product te realiseren. Wij willen u vragen om zoveel mogelijk details bij het aanvragen van maatwerk. Naast uw persoonlijke gegevens (naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres) hebben wij een zo duidelijk mogelijk beeld van het te realiseren product nodig. Om dit beeld zo duidelijk mogelijk te krijgen vragen wij u om bij uw aanvraag een duidelijke voorbeeld foto of schets mee te sturen.

Wat kost mijn maatwerk?

Dit is afhankelijk van de gebruikte materialen en de arbeid die nodig is om het product te realiseren. Een maatwerk aanvraag gaat op offerte basis vraag hier u Offerte aan

Hoe lang duurt het voordat ik mijn maatwerk in ontvangst kan nemen?

Ook dit is, net zoals de kosten, afhankelijk van de materialen en arbeid die nodig zijn om het product te realiseren. Wij hanteren over het algemeen een productietijd van circa twee weken voor elk maatwerk project. Dit kan echter varieren per project en dit is exclusief eventuele levertijd.

Heeft u vragen of wilt u aan de slag?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of door een mail te sturen naar service@tuinhoutdiscount.nl.