Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven koopt u gemakkelijk en snel bij Tuinhoutdiscount.nl! Met een groot assortiment en ruime voorraad kunnen wij u vrijwel altijd perfect van dienst zijn. Snelle levering is voor ons geen enkel probleem. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of krijgt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

1-15 van 66
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 66
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spaanplaatschroeven, wat zijn dat?

Spaanplaatschroeven, ook wel universele schroeven genoemd, zijn veilig en eenvoudig te verwerken. De schroeven zijn, ondanks de naam, niet alleen geschikt voor gebruik bij spaanplaat en kunnen bij meerdere soorten bouwstoffen worden gebruikt. De schroeven zijn vaak lang, dun en hebben een scherpe schroefdraad die zich doorzet over de gehele lengte van de schroef. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn de schroeven zowel beschikbaar in Torx als in Pozidrive (kruiskop)

Tuinhoutdiscount.nl de schroevenspecialist

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij naast spaanplaatschroeven ook schroevenspecialist in vele andere soorten schroeven. Een greep uit deze schroeven zijn bijvoorbeeld;

Grote voorraad en snelle levering

Omdat wij in Ter Aar beschikken over een grote winkel, showroom en magazijn zijn wij in staat om grotere voorraden dan anderen te houden. Deze grote voorraad in combinatie met snelle leveringsafspraken met PostNL zorgt ervoor dat wij de tellerkopschroeven vaak al snel bij u aan huis kunnen leveren. Bestel u de schroeven in combinatie met bijvoorbeeld hout? Dan komen ze mee met het transport van uw hout.

Kom langs in onze winkel

Zoals hierboven ook al even aangegeven beschikken wij over een gloednieuwe winkel met daarbij een showroom van ruim 1100m2. Deze showroom en winkel bevinden zich in hetzelfde pand als ons magazijn van ruim 4000m2. Dus wenst u de producten eerst eens te zien alvorens u een keuze maakt? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom wanneer het u schikt of neem contact met ons op.