Blog

Hillhout configurator? Deze modellen zitten er in!

Hillhout configurator


Bent u op zoek naar een Hillhout overkapping en stelt u deze het liefst helemaal zelf samen? Geen enkel probleem. Dit is nu namelijk mogelijk met de Hillhout configurator van Tuinhoutdiscount.nl! Stel thuis vanaf de bank uw overkapping helemaal naar wens samen en ontvang binnen enkele minuten een prijsopgave voor uw wensen. Klik hier om direct aan de slag te gaan. Wel zo makkelijk!

 

Alle soorten buitenverblijven

In de Hillhout configurator kiest u het gewenste soort buitenverblijf dat u wilt gaan realiseren. U kunt kiezen uit een plat dak overkapping, een zadeldak overkapping of een kapschuur.

Hillhout kapschuren

Een houten kapschuur in de tuin staat niet alleen mooi, het is ook nog eens heel handig. U kunt er namelijk niet alleen spullen in bewaren, maar ook heerlijk onder zitten. Geniet van de ondergaande zon of een lekkere maaltijd met vrienden onder de houten kapschuur. In de Hillhout configurator zijn ook de kapschuren van het merk Hillhout helemaal verwerkt.

Hillhout zadeldaken

Een mooi plekje in de tuin creëren waar u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven? Dit krijgt u voor elkaar met het plaatsen van een zadeldak overkapping! Een mooie manier om niet alleen de prijs van uw huis een meerwaarde te geven, maar ook om het leven in uw tuin nog net dat ene stukje prettiger te maken. In de Hillhout configurator zijn ook de zadeldaken van het merk Hillhout helemaal verwerkt.

Hillhout overkapping plat dak

Uiteraard moet het platte dak bij uw smaak passen, maar een plat dak brengt ook vele voordelen met zich mee. Zo scheelt het bijvoorbeeld vaak in de hoogte van de overkapping. Dit verschil in hoogte scheelt in vele gevallen overleg met buren en omwonenden, maar bijvoorbeeld ook met vergunningen bij de gemeente. In de Hillhout configurator zijn ook de plat dak overkappingen van het merk Hillhout helemaal verwerkt.

 

Waarom kiezen voor een Hillhout buitenverblijf?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen om een mooie tuin met een buitenverblijf te krijgen. Uw droomtuin is niet de droomtuin van iemand anders. Ook is het mooi om een uniek buitenverblijf te hebben. Doordat de buitenverblijven van Hillhout in vele maten en soorten te verkrijgen zijn, is er veel mogelijk. De buitenverblijven kunne met een normaal dak, zadeldak en volgens uw wensen gemaakt worden. Een kapschuur, een verlengstuk van uw woning of een verblijf aan het huis! Met de Hillhout buitenverblijven is het allemaal mogelijk.

Topkwaliteit van Hillhout

Het is mogelijk om te genieten van tal van mooie momenten in uw tuin. Uw droomtuin kunt u inrichten met een hoogwaardig buitenverblijf van Hillhout. Hillhout heeft mooie ontwerpen, unieke designs en daarnaast bieden ze een uitstekende kwaliteit. Alle buitenverblijven worden in Nederland gemaakt van hoogwaardig hout welke voldoet aan alle kwaliteitseisen van Hillhout en ook aan de geldende milieu eisen.

Een uniek buitenhuis van Hillhout

Al meer dan 50 jaar is Hillhout de aanbieder van buitenhuizen van een hoge kwaliteit en staan ze bekend om hun unieke ontwerpen. Naast tuinhuizen maken ze ook livings, veranda’s, overkappingen, schuttingen, hekken en overkappingen. Ook kunt u van hun tuinmeubels bestellen, houten bloembakken en uiteraard de buitenverblijven. De buitenverblijven zijn hoofdzakelijk custom-made. De ontwerpen zijn gebaseerd op de laatste trends en ook vanuit de ervaring uit het verleden. Het zorgt voor een goede mix van kwaliteit, innovatie en smaakvol design. Hillhout heeft een ervaren team van ontwerpers welke garant staan voor unieke buitenhuizen. Ze streven ernaar om u optimaal te laten genieten van uw eigen tuin.

Kiest u voor Hilhout?

Het is mogelijk om een maatwerk Hillhout buitenverblijf te krijgen. In een paar stappen is het mogelijk om uw droomtuin te krijgen met een mooi buitenverblijf of tuinhuis. Door de wensen te bespreken kunnen de tuinadviseurs op de best mogelijke manier advies geven. Het is de eerste stap om een mooi buitenverblijf te krijgen.

 

Hillhout koopt u bij dé officiële dealer

Tuinhoutdiscount.nl is een officiële Hillhout dealer en hiermee staan wij dan ook voor service en de hoogst mogelijke productkwaliteit. 

Mogelijkheden in het echt bekijken?

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een Hillhout buitenverblijf? Kom dan gerust eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad. In de showroom hebben wij onder andere meerdere soorten overkappingen met bijbehorende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld platte daken, kapschuren en zadeldaken. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op uw vragen.

Advies op maat van dé specialist?

Komt u er niet helemaal uit, gaat u graag eerst eens het gesprek aan of bent u benieuwd of u wellicht elementen over het hoofd ziet? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende specialisten die u maar wat graag helpen bij uw project. Onze passie is tuinhout en wij draaien nergens onze hand voor om. Neem dus gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.