HK-Lazuur

Op zoek naar HK-Lazuur voor uw tuinhout? Bij Tuinhout Discount kunt u verschillende lazuren vinden binnen het assortiment speciaal voor iedere houtsoort. Met dit middel beschermt u uw hout tegen allerlei schimmels en bacteriën waardoor u langer kunt geniet van uw product. Wilt u meer uitleg over welke lazuur u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op of breng een bezoekje aan de showroom.

1-15 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is HK-Lazuur?

HK-Lazuur is een impregneringsmiddel, gronderingsmiddel en aflak middel in één. Deze wordt doorgaans aangebracht op hout wat niet in contact komt met de grond. Met dit middel brengt u op een natuurlijke wijze bescherming aan op uw tuinhout tegen vocht, zonlicht, schimmelaantasting, wespenaantasting, schimmels en algen. Het aanbrengen van 2 of 3 lagen van dit middel is al voldoende voor bescherming. Binnen het assortiment vindt u lazuur van het merk Remmers.

Voordelen van lazuur op tuinhout

Het gebruik van lazuur op tuinhout is belangrijk om uw bouwwerk optimaal te beschermen. Naast dat het tegen veel invloeden beschermt en dat er voor iedere houtsoort een aparte HK-Lazuur bestaat, brengt het aanbrengen van dit middel ook nog andere voordelen met zich mee.

  • Deze middelen zijn beschikbaar in tientallen kleuren.
  • Wanneer u werkt met HK-Lazuur, bespaart u veel tijd en geld. U hoeft namelijk het tuinhout niet meer te schuren en u hoeft maar een paar lagen aan te brengen voor bescherming.
  • De lazuur is vochtregulerend wat betekent dat wanneer in het hout vocht zit, dit er gemakkelijk weer uit kan gaan.
  • Het middel dringt diep tot het hout door waardoor het hout voor het grootste deel beschermd blijft.
  • HK-lazuur bladdert niet af waardoor de beschermende laag intact blijft.

HK Lazuur bestellen bij Tuinhout Discount

Bent u van plan om HK-Lazuur aan te schaffen? Binnen Tuinhout Discount kunt u terecht voor een hoogwaardig aanbod speciaal voor het behandelen van hout. Wanneer u bijbehorend tuinhout bestelt en niet weet hoe u uw tuinproject in elkaar moet monteren, dan kun je kiezen voor de THD Montageservice. Binnen deze service wordt er speciaal gezocht naar een geschikte partij die voor u uw spullen in elkaar monteert. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u het beste contact opnemen.