Tellerkopschroeven

Tellerkopschroeven koopt u gemakkelijk en snel bij Tuinhoutdiscount.nl! Met een groot assortiment en ruime voorraad kunnen wij u vrijwel altijd perfect van dienst zijn. Snelle levering is voor ons geen enkel probleem. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of krijgt u liever eerst nog een stukje persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

1-15 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Tellerkopschroeven, wat zijn dat?

Tellerkopschroeven, ook wel gebintschroeven genoemd, hebben hun naam te danken aan de bolle kop die ze hebben, deze kop wordt ook wel tellerkop genoemd. De schroeven zijn ontworpen speciaal voor constructiewerk. Door de grote kop hebben de schroeven een groot klemvak. Hierdoor hebben de schroeven een groter draagvlak en fungeren de schroeven als een klem op de houten balken naar elkaar te drukken. Ideaal voor het plaatsen van dragende houtconstructies. Vaak worden de tellerkopschroeven in de bouw gebruikt bij het plaatsen van trap- of dakconstructies. Bij Tuinhoutdiscount.nl gebruiken wij ze regelmatig bij het opbouwen van bijvoorbeeld een overkapping.

Specialist in ijzerwaren

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij naast tellerkopschroeven ook specialist in velen andere soorten schroeven. Een greep uit deze schroeven zijn bijvoorbeeld;

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct kunt vinden waar u naar op zoek bent. Neem in dat geval gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u vaak snel op weg helpen.

Grote voorraad en snelle levering

Omdat wij in Ter Aar beschikken over een grote winkel, showroom en magazijn zijn wij in staat om grotere voorraden dan anderen te houden. Deze grote voorraad in combinatie met snelle leveringsafspraken met PostNL zorgt ervoor dat wij de tellerkopschroeven vaak al snel bij u aan huis kunnen leveren. Bestel u de schroeven in combinatie met bijvoorbeeld hout? Dan komen ze mee met het transport van uw hout.

Eerst zien, dan geloven

Zoals hierboven ook al even aangegeven beschikken wij over een gloednieuwe winkel met daarbij een showroom van ruim 1100m2. Deze showroom en winkel bevinden zich in hetzelfde pand als ons magazijn van ruim 4000m2. Dus wenst u de producten eerst eens te zien alvorens u een keuze maakt? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom wanneer het u schikt.