Het is op dit moment erg druk. Hou a.u.b. rekening met potentieel langere levertijden.

Planken

Bent u op zoek naar houten planken van hoge kwaliteit? Zoek dan vooral niet verder! Bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken wij over een groot assortiment van planken met een hoge kwaliteit. Wij bieden u deze planken tegen een extra scherpe prijs. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u vragen over één van onze producten of spreekt u het liefst eerst nog even één van onze specialisten alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

Producten 1-12 van 70
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 70
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim aanbod planken

Tuinhoutdiscount.nl heeft een groot assortiment in houten planken. Naast de vele soorten en maten, biedt Tuinhout Discount ook houten planken aan in verschillende soorten. Zo heeft Tuinhoutdiscount.nl  bijvoorbeeld Douglas planken, hardhouten planken, geïmpregneerde planken, Eiken en Vuren planken.

Planken tegen groothandelsprijzen

Zoals op onze website duidelijk te zien is verkopen wij ons tuinhout ruim onder de adviesverkoopprijs. Wij kunnen dit voor deze aantrekkelijke en voordelige prijs aanbieden om er bij het hout van Tuinhout Discount weinig tot geen tussenschakels zijn.

Vind de geschikte houten planken

Omdat wij een erg groot assortiment in tuinhout planken aan u bieden, zou het voor kunnen komen dat het overzicht in de website niet altijd even goed is. Om dit zo gebruiksvriendelijk als mogelijk voor u te kunnen maken hebben wij aan de linkerzijde van de pagina een aantal filters aangebracht. Aan de hand van deze filters kunt u onze producten filteren op houtsoort, merk en prijs.

Nog iets anders nodig dan houten planken?

Naast tuinhout planken hebben wij nog een veel groter aanbod in producten voor u beschikbaar. Gaat u zelf aan de slag in de tuin? Kijk dan eens bij onze anders soorten tuinhout; Balken, palen en vlonderplanken. Bent u opzoek naar een specifiek soort hout? Kijk dan eens bij de verschillende houtsoorten; geïmpregneerd, hardhout, lariks douglas, composiet, vuren en eiken.

Planken op maat laten zagen?

Tuinhout Discount is een houthandel en uw planken op maat zagen is voor ons geen enkel probleem. Tegen een kleine vergoeding zagen we uw planken in onze zagerij. Wanneer tijdig aangegeven heeft u uw hout binnen korte tijd bij u in de tuin.

Tuinhout planken zien en voelen in onze showroom

Begin 2017 hebben wij de officiële opening van onze nieuwe overdekte showroom van ruim 1100m2 gehad. Met deze verbouwing zijn ook ons magazijn en onze zagerij vele malen groter geworden. Door de uitbreiding met deze nieuwe showroom is het voor klanten van Tuinhout Discount nu mogelijk om het hout dat zijn mogelijk willen gaan bestellen te zien, te voelen en te ervaren. Het hout zien voordat u besteld is dus geen enkel probleem. Naast een wand met alle houtsoorten beschikt de showroom ook over een groot aantal blokhutten, tuinhuisjes, overkappingen en kapschuren. Kom gezellig een keertje langs!

Hout planken kopen met advies op maat

Uiteraard willen wij dat u alleen het beste krijgt. Om u een stukje zekerheid te geven wanneer u hier behoefte aan heeft bieden wij advies op maat. Onze specialisten staan zes dagen per week voor u klaar. Zowel telefonisch als in de winkel bent u welkom om alle vragen te stellen die u heeft. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Bestelling afhalen of laten bezorgen

Als u zo snel mogelijk met uw houten planken aan de gang wilt, dan kunt u uw bestelling ophalen bij onze vestiging in Ter Aar. Als u daartoe niet in de gelegenheid bent, kunt u ook gebruik maken van onze snelle bezorgservices.

Uw producten laten monteren

Wat bent u van plan met uw producten? Bent u zelf niet in staat om te realiseren wat u in gedachten heeft of zit u er simpelweg niet op te wachten om alles zelf te moeten doen? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Tuinhout Discount beschikt over veel partners die uw droom tot werkelijkheid kunnen brengen.