Overkappingen met plat dak

Overkappingen met plat dak

Een mooie overkapping in de tuin? Kies dan voor overkapping plat dak van Tuinhoutdiscount.nl. Compleet af te stemmen naar uw wensen en snel aan huis geleverd. Een stukje persoonlijk advies voordat u besteld is uiteraard geen enkel probleem. Heeft u vragen over de producten en/of mogelijkheden, komt u graag eerst eens een voorbeeld in het echt bekijken of gaat u graag het gesprek aan met één van onze specialisten? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 142
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 142
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een overkapping met een plat dak?

WIlt u een extra stukje rust creëren in uw tuin? Het hele jaar door heerlijk droog in de tuin kunnen zitten of kunnen koken met vrienden op uw gloednieuwe buitenkeuken? Met de platte daken overkappingen van Tuinhout Discount komt dit helemaal goed. Neem eens een kijkje tussen de mogelijkheden!

Het voordeel van platte daken

Uiteraard moet het platte dak bij uw smaak passen, maar een plat dak brengt ook vele voordelen met zich mee. Zo scheelt het bijvoorbeeld vaak in de hoogte van de overkapping. Dit verschil in hoogte scheelt in vele gevallen overleg met buren en omwonenden, maar bijvoorbeeld ook met vergunningen bij de gemeente.

Advies over platte daken?

Bent u op zoek naar een stukje persoonlijk advies? Geen enkel probleem. Het Tuinhout Discount Team staat 6 dagen per week voor u klaar om u compleet vrijblijvend te helpen bij het maken van uw keuze. Heeft u bijvoorbeeld foto’s van de situatie? Dan kijken wij wat er volgens ons het beste zou passen en staan. Neem gerust contact met ons op!

Op zoek naar een ander soort buitenverblijf?

Uiteraard heeft Tuinhoutdiscount.nl nog veel meer te bieden dan alleen de platte daken overkappingen. Zo heeft THD een ruim aanbod in kapschuren, blokhutten en zadeldaken. Naast de buitenverblijven die als compleet pakket worden geleverd is het ook mogelijk om er een geheel zelf te ontwerpen en te bouwen met het grote aanbod constructiehout. Wilt u ramen en deuren gaan plaatsen in uw buitenverblijf? Wij hebben ze kant en klaar voor u op voorraad liggen. Tot ziens bij Tuinhout Discount!