Tuindeuren

Bent u op zoek naar houten tuindeuren die u voor een scherpe prijs kunt aanschaffen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met schuttingdeuren in allerlei soorten, maten, materiaalsoorten en kwaliteiten hebben wij een assortiment waar menig handelaar u tegen zal zeggen. Dit alles tegen extra voordelige prijzen. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Wees dan vooral niet bang en neem contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u de schuttingdeuren graag eerst eens in het echt bekijkt. Om dit voor u mogelijk te maken hebben wij een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad voor u gerealiseerd. Eerst kijken, dan kopen dus. 

1-15 van 115
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 115
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten tuindeuren van Tuinhout Discount

Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, vindt u bij Tuinhout Discount houten tuindeuren in verschillende uitvoeringen. Kies voor een strak model dat helemaal dicht is of ga voor een landelijk model. Weet u niet zeker welke houten tuindeuren het meest geschikt zijn voor uw project? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder en verzorgen graag een stukje advies op maat voor uw situatie.

Waar op te letten bij het kopen van een tuindeur

Voor het gemak hebben wij voor u een aantal punten op een rijtje gezet waar wij u adviseren rekening mee te houden;

  • Bepaald van te voren goed de deurbreedte. Wij hebben deuren beschikbaar in meerdere breedtes.
  • Let bij het kiezen van de houtsoort van de deur goed op welke duurzaamheid u graag zou willen hebben.
  • Let goed op welke ijzerwaren en hang en sluitwerk zijn inbegrepen bij een deur. Vaak zijn de deuren namelijk bijvoorbeeld zonder slot of duimhengen.
  • U kunt ook altijd kiezen om een stalen frame aan te schaffen en hier zelf planken op te bevestigen. Op deze manier heeft u zelf de controle over hoe de deur er uit komt te zien.
  • Bepaal of u gaat voor horizontale of verticale planken. Over het algemeen is het hierbij vooral afhankelijk welke tuinschermen er naast een deur zijn geplaatst. Maar u zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor verticale planken omdat hier moeilijker op te klimmen is.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij hier vaak alsnog een maatwerk oplossing voor.

Ook maatwerk is mogelijk

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet vies van een beetje maatwerk. Wij vinden dit zelfs leuk om te doen! Wij hebben een complete zagerij met vele mogelijkheden en dus is ook een maatwerk tuindeur geen enkel probleem. Neem eens contact op met één van onze specialisten op dit gebied en wij helpen u graag verder.

Schuttingdeuren van verschillende houtsoorten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij schuttingdeuren in allerlei verschillende hout- en materiaalsoorten. Zo hebben wij de volgende soorten tuindeuren;

Naast complete schuttingdeuren waarbij de planken van de houtsoorten al zijn bevestigd op de frames hebben wij ook losse stalenframes waarmee u zelf aan de slag kunt. Zo bepaald u volledig hoe uw poort eruit komt te zien.

Goedkope houten tuindeuren kopen

Wilt u tuindeuren kopen of schuttingdeuren kopen? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl dus helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment en vele verschillende producten kunnen wij vrijwel altijd voldoen aan uw wensen en eisen. Wilt u de deuren eerst graag even zien alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem. Wij hebben een overdekte showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar. Liever snel antwoord op uw vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Zelf een tuindeur maken

Bent u van plan om zelf een tuindeur te gaan maken maar weet u niet waar u moet beginnen. We helpen u graag opweg en leggen graag uit waar u rekening mee moet houden. Zelf een tuindeur maken is echt niet moeilijk als u weet welke keuzes u moet maken.