Douglas balken

Douglas balken bestelt u eenvoudig online bij Tuinhout Discount. Haal het af bij onze vestiging of laat het bezorgen via onze snelle bezorgservice. Als dé online specialist in hout weet u zeker dat u bij ons topkwaliteit hout in huis haalt. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw douglas balken nu online.

1-12 van 23
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina
1-12 van 23
per pagina
Aflopend sorteren
Pagina

Douglas balken voor elke toepassing

Houten balken zijn ontzettend handig en te gebruiken voor oneindig veel toepassingen. Van konijnenrennen tot aan een solide basis voor uw pergola. Welke soort balk u het beste kunt gebruiken hangt af van wat u ermee wilt maken. Wilt u een carport of terrasoverkapping bouwen? Dan zijn douglas balken aan te raden.

Eigenschappen douglas balken

Douglas is een populaire houtsoort. Niet verwonderlijk dat douglas hout en balken daarvan veel gekocht worden. Een van de grootste voordelen is dat het gemakkelijk te verwerken hout is. Het laat zich erg gemakkelijk zagen en schaven. Daarnaast is het duurzaam en gaat het hout lang mee. Wel moet u er rekening mee houden dat de douglas houten balken na verloop van tijd een grijze gloed krijgen. Niet erg, maar niet iedereen vindt dit mooi. Dit is uitstekend te voorkomen door de balken te behandelen met olie of beits.

Assortiment douglas houten balken

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten douglas hout en balken. Hier kunt u zelf de balk kiezen die het beste is voor de klus waar u mee bezig bent. De balken zijn vers gezaagd op verschillende maten. Kies voor onbehandelde douglas balken en bepaal zelf of u ze wilt behandelen of niet. Of maak een keuze uit de manier waarop de balk is afgewerkt. U vindt al onze douglas houten balken terug op onze website. Weet u niet goed welke soort hout het beste in uw tuin past? Neem dan gerust contact met ons op en laat u adviseren. Wij helpen u graag!