Blokhut met overkapping

Een blokhut met overkapping koopt u eenvoudig online bij Tuinhoutdiscount.nl. Als dé specialist in hout weet u zeker dat u bij ons hoogwaardige blokhutten in huis haalt. Profiteer naast topkwaliteit producten ook nog eens van een voordelige prijs, snelle bezorgservice en diverse montagemogelijkheden. Zo wordt de keuze voor een blokhut wel heel eenvoudig. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en bestel eenvoudig uw favoriete blokhut met overkapping online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of komt u er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze tuinhuizen showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

1-15 van 157
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 157
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er zijn veel mogelijkheden als u een blokhut gaat kiezen. Het kan een prefab blokhut met overkapping of een eenvoudige tuinberging. De blokhutten zijn bouwpakketten welke vaak in vooraf vastgestelde afmetingen zijn gemaakt. Het is een compleet pakket met alle materialen en een bouwtekening. Het is mogelijk om vervolgens zelf de blokhut met overkapping of andere blokhut te bouwen of te laten bouwen. Er is een ruim aanbod van verschillende modellen. Het belangrijkste is natuurlijk dat de kwaliteit goed is en de blokhut met overkapping er vele jaren kan meegaan. Wij bieden blokhutten aan van A-kwaliteit. We leveren al vele jaren in heel Nederland onder de beste voorwaarden en met onze goede service. 

Waarom een kant en klare blokhut met overkapping kiezen?

Wanneer u een pakket kiest wat kant en klaar is hoeft u niet meer na te denken over de afmetingen, het zagen van de planken en de berekeningen van de draagkracht. Het is allemaal al gebeurt. Het mooie is ook dat u al precies weet wat u krijgt. U kunt een complete blokhut met overkapping kiezen die bij uw wensen past. Er zijn verschillende extra opties waar u voor kunt kiezen zoals impregneren, funderingsbalken en andere extra’s. Natuurlijk krijgt u vooraf een heldere offerte, zodat er geen verrassingen zijn.

Waar moet u op letten bij het kopen van een blokhut met overkapping? 

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten als u een blokhut kiest. Past bijvoorbeeld het tuinhuis wel bij de woning? Het is ook belangrijk om te kijken hoe dik de wanden moeten zijn. Het is goed om dit vooraf te bekijken. Wat is het doel waarom u de blokhut aanschaft? Is een blokhut nodig of kan een tuinhuisje ook voldoen? Het is goed om te weten, dat u bij ons altijd de juiste service krijgt en we alleen de beste kwaliteit blokhutten vindt. 

Welke blokhut is goed voor u?

Is het nodig om een extra ruimte te krijgen buiten als een soort zomerverblijf in de tuin? Een plek waar je van het ontbijt tot het diner en de late avonduren. Of misschien zoekt u een plek waar u heerlijk met vrienden kunt zitten? Misschien moet het een mancave (of woman shed) worden? Het is geweldig om een extra bar in de tuin te hebben. Het is ook mogelijk om een zorgwoning te plaatsen of simpelweg om de spullen voor de tuin in op te bergen. Er zijn zoveel verschillende redenen om een blokhut met overkapping te bouwen. 

De regels van de gemeente

Bij het plaatsen van een blokhut met overkapping is het belangrijk om de regels na te lopen van de gemeente. Zijn er eisen waar u aan moet voldoen om een blokhut te plaatsen? Hoe groot mag het zijn? Heeft u een vergunning nodig? De afmetingen kunnen hierbij een rol spelen. 

Een blokhut met overkapping kopen

Bij een blokhut met overkapping is het goed om eerst te kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn. Het is mogelijk om de blokhut te gebruiken voor het doel waar u het voor heeft gekocht. Het is mogelijk om er lang en goed van te genieten. De blokhutten met overkapping zijn erg populair, omdat je er heerlijk kunt zitten tijdens de warme en koude dagen van het jaar. Een kleine heater doet wonderen. Kies een blokhut die past bij uw woning. Er zijn veel mogelijkheden, zoals de klassieke modellen, wolfskap op het dak, een zadeldak of een meer landelijke of tijdloze stijl. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op het houtsoort, de hout dikte, de soorten ramen en deuren. Er zijn veel mogelijkheden. 

Genieten van uw blokhut met overkapping

Ziet u zelf de perfecte blokhut al voor u? Waar gaat u de blokhut voor gebruiken? Gaat u er in de zomer van genieten of ook in de winter? Het is goed om hierover na te denken en u voor te stellen hoe alles eruit komt te zien. 

Advies op maat! 

Wij geven u graag een persoonlijk advies. We begrijpen dat het kiezen van een blokhut een hele opgave is en u dit niet dagelijks doet. Voor ons is het iets wat waar we dagelijks mee bezig zijn. Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. We houden ervan om onze kennis met u te delen om u optimaal te helpen.