Vuren planken

Op zoek naar voordelige planken die goed te verwerken zijn? Dan zijn de vuren planken van Tuinhoutdiscount.nl de oplossing voor u. Bij ons bestelt u de beste verkrijgbare vurenhout planken die in Scandinavië te verkrijgen zijn tegen een voordelige prijs. Laat uw bestelling thuis bezorgen door onze eigen bezorgservice en ben verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw vurenhout planken nu online. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent of heeft u vragen? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. Hiernaast kunt u ook langskomen in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 om de producten eens in het echt te bekijken!

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vurenhout planken verwerken

Vuren is een zachtere houtsoort en laat zich dus gemakkelijk zagen en schaven. U kunt prima aan de slag met schroeven en spijkers en zelfs lijmen is goed te doen. Doordat het zo goed te verwerken is, wordt vuren veel gebruikt als constructiehout. Naast dat u de vuren planken goed kunt gebruiken als constructiehout, is het ook uitermate geschikt voor het aanleggen van een terras of vlonder. Let hierbij wel op dat de planken geïmpregneerd zijn of dat u ze zelf behandeld. Dit voorkomt namelijk aanslag door weersomstandigheden, schimmels en insecten. Daarnaast gaat het behandeld hout langer mee.

Assortiment vuren planken

Op zoek naar goede vurenhout planken? Wij zijn leverancier van verschillende soorten hout en verkopen vuren planken. Op onze website ziet u ons aanbod aan verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een geïmpregneerd vuren plank of een onbehandelde steigerplank van vuren. Afhankelijk van wat u wilt gaan maken kunt u kiezen uit de plank die er het meest geschikt voor is. Heeft u een vraag over vuren planken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Een groot assortiment tuinhout

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij naast een ruim aanbod vuren planken ook een ruim aanbod in andere houtsoorten. Wij hebben bijvoorbeeld;