Palen

Bent u op zoek naar houten palen voor uw project? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een groot assortiment palen in verschillende kopmaten, lengtes en materiaalsoorten kunnen wij bij Tuinhoutdiscount.nl altijd aan uw wensen voldoen. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent, heeft u een vraag over onze producten of krijgt u liever eerst advies op maat alvorens u overgaat tot koop? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten of kom eens langs bij ons in de showroom.

Producten 1-15 van 65
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-15 van 65
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinpalen in alle mogelijk soorten, maten en materialen

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij, zoals hierboven ook al aangegeven, een erg groot assortiment houten palen met honderden tot duizenden verschillende mogelijke oplossingen. Om tussen deze hoeveelheid producten wat duidelijk te scheppen hebben wij deze ingericht in verschillende categorieën. Wellicht dat u op zoek bent naar één van de volgende producten?

Palen voor iedere klus

Als u aan het klussen bent zijn tuinpalen ontzettend handig. U kunt ze goed gebruiken voor het bouwen van een schutting, de basis voor een tuinhuisje met overkapping of voor het maken van een mooi hekje. Bij ons kunt u terecht voor balken van verschillende soorten hout in verschillende afmetingen. Wist u al dat u vele van onze producten kunt bekijken in ons magazijn en in onze overdekte showroom? Kom gerust eens langs!

Tuinhout koopt u bij Tuinhoutdiscount.nl

Wilt u snel aan de slag? Koop dan houten palen bij Tuinhoutdiscount.nl. Zo kunt u eenvoudig online bestellen en doordat wij een grote voorraad hebben kunt u uw bestelling snel bij onze vestiging in Ter Aar ophalen. Mocht u hiervoor geen tijd hebben dan kunt u gebruik maken van onze snelle bezorgservice. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Naast de houten palen verkopen wij bij Tuinhoutdiscount.nl ook vele andere soorten tuinhout. Bent u dus niet op zoek naar palen? Wellicht dat één van deze producten wel wat voor u zijn;

Palen laten monteren? Geen enkel probleem!

Met de jarenlange ervaring die Tuinhoutdiscount.nl heeft als houthandel en als leverancier van vele hoveniers hebben wij de afgelopen jaren een groot en vooral betrouwbaar netwerk aan partners opgebouwd. Wij hebben voor elke soort klus meerdere partners die u het werk uit handen zouden kunnen en willen nemen. Zit u er dus niet zo op te wachten om zelf aan de slag te gaan met de palen? Dan laat u deze toch monteren door één van onze partners? Neem contact met ons op voor meer informatie.