Blokhutprofiel

Blokhutprofiel

Bent u op zoek naar blokhutprofiel planken? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met blokhutprofiel planken in verschillende breedtes en lengtes, behandeld en onbehandeld, hebben wij voor ieder wat wils. Komt u niet helemaal uit uw keuze of krijgt u het liefst eerst nog een stukje persoonlijk advies? Wees dan vooral niet bang om contact op te nemen met één van onze specialisten. Bij Tuinhoutdiscount.nl is het ook mogelijk om de producten die u op het oog heeft eerst eens in het echt te komen bekijken in onze showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad! Wij helpen u graag verder!

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn blokhutprofielen?

Blokhutprofielen zijn als het ware stapelplanken die u gemakkelijk gebruikt voor het creëren van bijvoorbeeld een mooie strakke schutting of als wandbekleding. De delen, die ook wel eens dubbel rabat, kraaldelen of visbekdelen worden genoemd, zijn aan beide kanten gelijk en zijn eenvoudig op- en in elkaar te stapelen. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij enkel blokhutprofielen van de houtsoort Douglas hout in ons assortiment. Elk van deze blokhutprofielen is 28mm dik en variëren dus de breedtes van 145mm en 190mm. Daarnaast hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl onbehandelde, maar ook geïmpregneerde blokhutprofielen in ons assortiment.

Waarom blokhutprofiel planken?

Het gebruiken van blokhutprofiel planken heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het gebruik van een blokhutprofiel voor een mooie strakke afwerking omdat de delen mooi over elkaar heen vallen. Daarnaast is bijvoorbeeld een blokhutprofiel 28mm aan beide kanten mooi. U hoeft een eventuele wand of schutting met deze blokhutprofielen dus nooit dubbel te bekleden.

Blokhutprofiel Douglas bij Tuinhoutdiscount.nl

Zoals aangegeven hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl enkel blokhutprofielen in ons assortiment van Douglas hout. Douglas hout is een erg populaire houtsoort vanwege de mooie warme uitstraling en het feit dat deze houtsoort zich makkelijk laat bewerken en behandelen. Ideaal dus om te gebruiken voor uw wandbekleding of schutting.

Blokhutprofielen voor verschillende toepassingen

Blokhutprofielen doen door hun naam vermoeden dat ze enkel te gebruiken zijn voor het opbouwen en realiseren van blokhutten en tuinhuisjes. Alhoewel de planken hier weldegelijk voor worden gebruikt is dit niet het enige waarvoor ze geschikt zijn. Door de manier van stapelen en op elkaar plaatsen zijn deze blokhutprofielen 28mm van Douglas hout uitermate geschikt voor het realiseren van een schutting met bijvoorbeeld gleufpalen van beton of voor het maken van een wand in uw overkapping.