Dakbeschot

Dakbeschot

Bent u op zoek naar dakbeschot (vellingdelen)? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Met een grote voorraad, groot assortiment, ruime keuze en extra scherpe prijzen is Tuinhoutdiscount.nl dé specialist op het gebied van uw Douglas dakbeschot. Binnen no-time aan de slag met het dak van uw overkapping in de tuin. Met de snelle levering en de grote voorraad heeft u de producten vaak enorm snel in huis. Naast deze unieke stukjes service beschikt Tuinhoutdiscount.nl ook over een ervaren klantenservice met meerdere specialisten die u graag verder helpen met uw vraagstukken. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op. Wilt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Geen probleem! Midden in de Randstad hebben wij namelijk een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2!

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is dakbeschot nu eigenlijk precies? De naam dakbeschot zegt het wellicht al een beetje, maar dakbeschot is bedoeld als betimmering voor het dak. Dit kan zijn voor uw blokhut, maar ook voor uw overkapping of kapschuur. Een dakbeschot plank kan worden herkend aan de afgeschuinde hoeken van 45 graden. De planken worden ook weleens Vellingdelen genoemd en zijn gemakkelijk te monteren door simpelweg de mes in de groef te plaatsen en te stapelen.

Dakbeschot planken

Wilt u aan de slag met het maken van een betimmering op bijvoorbeeld uw overkapping en bent u op zoek naar geschikte dakbeschot planken voor uw project? Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment in planken dakbeschot. De producten verschillen in zowel de dikte als de breedte en op deze manier kunt u er bijna altijd vanuit gaan dat er iets geschikts voor u tussen zit. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij dakbeschot van 18mm en 16mm dik. Hiernaast variëren de planken dakbeschot in de breedte tussen 190mm en 145mm. Komt u er niet uit of krijgt u graag eens advies van één van onze specialisten over welke dakbeschot planken geschikt zijn voor uw project? Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Overigens is het ook mogelijk om de producten eerst eens in het echt te bekijken alvorens u een keuze maakt. Hoe u dit doet? Door eens een bezoekje te brengen aan onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Douglas dakbeschot

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij enkel Douglas dakbeschot. Douglas is een mooie warme houtsoort die zich heel gemakkelijk laat bewerken. Ideaal dus voor uw project in de tuin. Door gebruik te maken van dakbeschot Douglas zorgt u ervoor dat u direct een warme sfeer en uitstraling aanbrengt in uw tuin en wie wil dat nou niet?