Speeltorens

Bent u op zoek naar een speeltoren voor uw kinderen? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment houten speeltorens waar de kinderen dol op zullen zijn. Speeltoren met glijbaan of een speeltoren met schommel? Geen probleem, wij hebben het. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of heeft u nog een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en één van onze specialisten helpt u graag verder. Wilt u onze producten graag eerst eens in het echt zien of gaat u het liefst even in gesprek over de mogelijkheden? Kom ook eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Speeltorens in alle soorten en maten

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een groot assortiment speeltorens in allerlei soorten, maten en materialen. Bent u op zoek naar een speeltoren met thema of naar een speeltoren met glijbaan? Grote kans dat u kan vinden wat u zoekt in ons assortiment. Met speeltorens van merken zoals Woodvision of Hillhout zijn de speeltorens van Tuinhoutdiscount.nl altijd van hoge kwaliteit.

Speeltoren met glijbaan

Bent u op zoek naar een speeltoren met glijbaan? Ook dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Veel van de speeltorens in ons assortiment beschikken namelijk over een mogelijkheid van het toevoegen van een glijbaan. Bent u alleen op zoek naar een glijbaan? Dat kan natuurlijk ook! In dit geval hebben wij voor een groot assortiment glijbanen die u los en per stuk bij ons kunt aanschaffen. Handig toch?

Speeltoestellen en alle toebehoren

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij niet alleen gespecialiseerd in speeltorens en speeltorens met glijbaan. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in veel andere soorten speeltoestellen en bijbehoren. Benieuwd wat wij u nog meer kunnen bieden in de categorie spelen? Neem eens een kijkje tussen de volgende mogelijkheden;

Advies en service op maat bij de specialist

Wij begrijpen dat u bij een dergelijke aankoop graag goed geadviseert wenst te worden. Om u hierin te voorzien hebben wij elke dag meerdere specialisten voor u rondlopen die u kunnen helpen bij elke soort vraag die u heeft. Gaat u graag eens het gesprek aan met één van onze specialisten over wat zij u zouden aanraden in uw situatie of heeft u vragen over onze producten? Neem eens contact met ons op! Komt u onze producten en mogelijkheden graag eens in het echt bekijken voordat u overgaat tot koop? Kom dan eens langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad.