Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Met een groot scala aan producten in verschillende variaties is er voor ieder wat wils en is voor elk soort product wel een item in onze showroom te bezichtigen. Bent u op zoek naar een kapschuur, blokhut, tuinscherm, composiet of tuinhout? Geen enkel probleem, u kunt ze bekijken in onze showroom.

Overdekte showroom van ruim 1100m2!

Omdat wij bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen dat het soms lastig om een product online te beoordelen en om te kiezen welk product het beste bij u past hebben wij sinds het voorjaar van 2017 een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 gerealiseerd in Ter Aar. Met een groot scala aan producten in verschillende variaties is er voor ieder wat wils en is voor elk soort product wel een item in onze showroom te bezichtigen. Bent u op zoek naar een kapschuur, blokhut, tuinscherm, composiet of tuinhout? Geen enkel probleem, u kunt ze bekijken in onze showroom. Overigens zit onze showroom in hetzelfde pand als ons magazijn, gelijk producten meenemen is dus vaak geen enkel probleem! U bent tijdens onze openingstijdens van harte welkom om onaangekondigd te komen genieten van de producten en onze lekkere koffie. Langskomen in onze showroom en zeker zijn dat één van onze specialisten u voorziet van een stukje persoonlijk advies? Maak dan gerust hieronder eenvoudig een afspraak via onze planner!

Waarom de showroom bezoeken?

Wat zijn nou precies de redenen dat men zich laat inspireren in de showroom? Wij sommen voor het gemak alvast enkele voordelen voor u op.

  • Ruim 1100m² inspiratie & beleving.
  • Persoonlijk advies van onze specialisten.
  • Ervaar onze producten zelf en in het echt.
  • Een grote variatie aan producten tentoongesteld.
  • Tuinproducten zien, voelen en ruiken.
  • Altijd meerdere specialisten aanwezig om u te helpen.
  • 6 dagen per week geopend.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 16:00

Zondag Gesloten

Bezoekadres

Harsweg 13
2461EZ Ter Aar
Zuid-Holland
Nederland

0172-609298

Openen in Google Maps