Douglas tuinschermen

Douglas tuinschermen

Bent u op zoek naar Douglas tuinschermen voor in uw tuin? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aan het juiste adres. Met een grote variatie in maten, soorten en planken hebben wij voor ieder wat wils. Heeft u vragen over uw Douglas schutting? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom eens langs in onze showroom van ruim 1100m2 in Ter Aar. Omdat wij bij Tuinhoutdiscount.nl beschikken over deze unieke showroom is het voor u mogelijk om de Douglas schutting eerst in het echt te bekijken alvorens u overgaat tot koop!

1-15 van 38
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 38
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Douglas schutting in allerlei soorten en maten

Wij hebben een assortiment opgezet waarvan wij denken dat wij hiermee vrijwel iedereen kunnen voorzien van zijn of haar droom schutting. Met Douglas tuinschermen die u kunt bevestigen aan houten palen tot een douglas schutting met betonpalen, wij hebben het in huis. Tuinschermen zijn er bij ons in verschillende maten, denk hierbij bijvoorbeeld aan 90cm, 130cm, 150cm of 180cm hoog. Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Douglas schuttingdelen kopen? Hou rekening met deze zaken

Het kopen van een tuinscherm is niet voor iedereen een dagelijkse gewoonte. Wij begrijpen dat er nog wel eens onduidelijkheden of verwarring zou kunnen ontstaan. Daarom hebben wij een aantal punten om rekening mee te houden voor u op een rijtje gezet. Komt u er niet direct uit? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen.

  • Het aantal planken. De hoeveelheid planken staat meestal gelijk aan het zicht dat u heeft door de schutting. Heeft een een tuinscherm met 15 planken? Dan is de doorkijk een stuk erger dan bij een scherm van 21 planken.
  • Houtsoort. Wij bieden tuinschermen in vele soorten hout. Echter kleeft er aan elke houtsoort uiteraard wel een duurzaamheid en verwachte levensduur. Meer over deze levensduur en duurzaamheid leest u overigens hier.

Grote voorraad en snelle levering

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een grote voorraad Douglas tuinschermen. Door het inzetten van zowel onze eigen vrachtwagens als die van een transportpartner kunnen wij elke regio van ons land twee keer per week bedienen. Op deze manier kunnen wij de door u bestelde producten snel bij u leveren tegen een scherpe prijs. In ons magazijn van ruim 4500m2 hebben wij naast tuinschermen van Douglas hout ook andere houtsoorten staan. Een greep uit deze tuinschermen zijn;

Douglas schutting plaatsen?

Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij inmiddels een groot netwerk aan betrouwbare partners in de vorm van hoveniers en timmermannen kunnen opbouwen. Samen met deze bedrijven, die wij 100% vertrouwen, kunnen wij ook het monteren van uw Douglas schutting voor u verzorgen. Benieuwd op welke termijn wij een project voor u zouden kunnen uitvoeren? Neem contact op met onze klantenservice.

Kom langs in onze showroom

Wilt u het tuinscherm dat u op het oog heeft eerst nog even zien alvorens u overgaat tot koop? Geen enkel probleem. In onze showroom in hebben wij ruim 1100m2 aan producten uitgestald. In ditzelfde pand, in Ter Aar, hebben wij een magazijn van ruim 4500m2 waar wij veel van de in ons opgenomen hardhouten tuinschermen opgeslagen hebben staan. Het is voor u dus mogelijk om de producten die u koopt eerst eens even goed te bekijken.