Vlondertips

Top tien meest verkochte vlonderplanken

Als u van plan bent om een vlonder in uw tuin te bouwen, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Een belangrijke eerste stap in dit proces is het kiezen van de juiste houtsoort en vlonderplanken voor uw project. In deze blog bespreken we graag de top 10 best verkochte vlonderplanken van Tuinhoutdiscount.nl met u. We hopen dat deze blog u zal helpen bij het maken van de juiste beslissing en het kiezen van de ideale planken voor uw vlonder.

Lees meer

5 tips voor het onderhoud van jouw vlonder

Een goed onderhouden vlonder is een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Geniet van ontspannen middagen in de zon en gezellige barbecues met vrienden op deze perfecte plek. Ontdek in onze blogpost handige tips om je vlonder te onderhouden en zo de schoonheid en duurzaamheid ervan te behouden. Geniet jarenlang van je vlonder met onze nuttige adviezen.

Lees meer

Welke onderregels kies ik voor mijn vlonder?

Het is belangrijk om de juiste onderregel te monteren onder uw vlonder. Hierdoor voorkomt u het zaken en doorzakken van de vlonder!

Lees meer

Wat is Bangkirai Yellow Balau?

Eén van de meest populaire houtsoorten wanneer we het hebben over Hardhout is de houtsoort Bangkirai. Binnen de houtsoort Bangkirai zijn er echter weer verschillende soorten hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bangkirai Red Balau of Bangkirai Yellow Balau. In dit artikel gaan wij graag dieper in op de laatstgenoemde. Wel zo fijn!

Lees meer