Gevelbekleding

De ultieme gids: Alles over Rhombus gevelbekleding

Wat is Rhombus Gevelbekleding precies, welke soorten zijn er, waar wordt dit soort hout vaak voor gebruikt en waar moet u op letten bij het monteren van deze planken? U leest het allemaal in deze handige guide! Wel zo makkelijk! 

Lees meer

Alles over de houtsoort: Thermo Ayous

Bent u benieuwd wat Ayous hout precies is en welke eigenschappen, voordelen en misschien wel nadelen er aan deze houtsoort kleven? Daarover hebben wij in dit artikel zoveel mogelijk op een rijtje gezet.

Lees meer

Wat is Bangkirai Yellow Balau?

Eén van de meest populaire houtsoorten wanneer we het hebben over Hardhout is de houtsoort Bangkirai. Binnen de houtsoort Bangkirai zijn er echter weer verschillende soorten hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bangkirai Red Balau of Bangkirai Yellow Balau. In dit artikel gaan wij graag dieper in op de laatstgenoemde. Wel zo fijn!

Lees meer

Waarom Zweeds-Rabat? Wat zijn de voordelen?

Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij vele soorten Zweeds-Rabat in ons assortiment. Van zwart geïmpregneerd tot zwart gespoten en van groen geïmpregneerd tot blank Douglas hout. Wij hebben het allemaal, maar wat is nu eigenlijk de reden dat men vaak kiest voor Zweeds-Rabat? Waarom Zweeds-Rabat? Wat zijn de voordelen? U leest het in dit artikel!

Lees meer

Waarom kiezen voor houten gevelbekleding? U leest het hier!

Wanneer uw gevel aan vervanging toe is dan is het belangrijk om de juiste gevelbekleding uit te kiezen. Weet u nog niet wat het mag worden? Wanneer uw oog op een gevelbekleding van hout is gevallen vraagt u zich mogelijk af of dit wel een goede keuze is. Hout heeft veel voordelen. Het ziet prachtig uit en het is ook een materiaal wat op veel materialen te gebruiken is.

Lees meer

De voordelen van een shutter in uw overkapping

Misschien dat het u is opgevallen, misschien ook niet. De afgelopen tijd kiezen steeds meer mensen ervoor om een shutter te verwerken in de wand van hun overkapping. Waarom mensen dit doen? Daar zijn wij ingedoken en schreven er meer over in deze blog.

Lees meer

Welke soorten topgevels zijn er beschikbaar voor kapschuren?

Bent u van plan een kapschuur te gaan realiseren? Dan is één van de onderdelen waar u een keuze in dient te maken het soort topgevel u hierin wilt gaan verwerken. Maar welke topgevels zijn er precies en wat zijn uw mogelijkheden? Onze specialisten hebben alvast enkele opties voor u op een rij gezet.

Lees meer

Waarom kiezen voor Fraser gevelbekleding?

Alleen al om de lange garantie die u krijgt op Fraser gevelbekleding is Fraser gevelbekleding de moeite van het overwegen meer dan waard. Maar waarom zou u nog meer kiezen voor deze soort gevelbekleding? U leest het hier!

Lees meer