Blog

Waarom kiezen voor Fraser gevelbekleding?

Fraser Gevelbekleding Tuinhoutdiscount.nl

Alleen al om de lange garantie die u krijgt op Fraser gevelbekleding is Fraser gevelbekleding de moeite van het overwegen meer dan waard. U krijgt namelijk een garantietermijn tot wel achttien jaar en dat is veel meer dan gebruikelijk. Bovendien is elke plank die uit Fraser hout bestaat een unieke plank. Fraser hout heeft altijd meerwaarde en geeft elk project altijd iets extra’s. Opvallend is de strenge controle die het hout doorstaat en voor het überhaupt gebruikt wordt. Wat nog meer de voordelen zijn van Fraser gevelbekleding? Dat leest u hieronder.

Houtsoort is zeer populair Canada

In Canada is de houtsoort al heel lang populair. De kritische controle die steeds uitgevoerd wordt op het hout en dan specifiek op het zagen en drogen is opvallend. De Fraser gevelbekleding is bovendien steeds recht en stabiel, zeker afgezet tegen andere houtsoorten die gebruikt worden voor gevelbekleding en zeker in vergelijking met Europees vurenhout en bijvoorbeeld Douglas hout. Fraser hout wordt ook in langere lengtes geleverd. Ook zijn er minder naden zichtbaar in de gevel. Ook heb je minder kopse kanten. Groot voordeel van Fraser gevelbekleding is ook dat het in heel erg veel verschillende kleuren beschikbaar is. Ook in dat opzicht wint Fraser gevelbekleding het van andere houtsoorten.

De natuurlijke schoonheid van Fraser hout

Bij de gevelbekleding van deze soort ziet u nadrukkelijk de natuurlijke schoonheid terugkeren op uw woning. Het is een prachtige massieve houtsoort. Zoals gezegd is geen enkele plank gelijk en heeft elke plank een unieke tekening. Opvallend is ook het veelzijdige design van Fraser gevelbekleding. U kunt kiezen uit tal van stijlen en kleuren. Fraser hout is bovendien een zeer duurzaam product en is het hout dat bestand is tegen weer en wind. Fraser hout is een zeer onderhoudsvriendelijk product dat op een prachtige manier afgewerkt kan worden.

Het hout is op uitstekende manier bewerkt

De duurzaamheid van deze houtsoort dankt het aan de fabrieksafwerking. In de fabriek wordt hout op optimale manier gedroogd, geverfd en verduurzaamd. Opnieuw worden alle stappen van dit proces op de voet en zeer kritisch gevolgd. Door de uitstekende bewerking heeft de houtsoort ook een zeer lange levensduur. Daar heb je dus voorlopig geen omkijken meer naar. De levensduur die bovendien niets af aan de uitstraling van Fraser gevelbekleding. Die blijft steeds uniek en bijzonder fraai.

Behoort tot de beste gevelbekleding die beschikbaar is

Fraser hout staat ook al bekend om het exclusieve sorteringssysteem. Daardoor bent u verzekerd van steeds de maximale lengte van de planken en weet u zeker dat de kwaliteit van het motief en de nerf, de afwerkingtextuur en de vochtigheidsgraad van alleen de beste kwaliteit zijn. Alleen als het hout beantwoord aan de strikte normen gaat een plank spreekwoordelijk de deur uit. Vanwege de exclusieve sortering kunt u Fraser gevelbekleding rekenen tot de beste gevelbekleding die op de markt beschikbaar is. Het maakt de keuze voor gevelbekleding er niet gemakkelijker op, nu ook Fraser daarvoor perfect te gebruiken is. De verschillende mogelijkheden maken het voor de consument alleen maar aantrekkelijker omdat de keuze steeds groter wordt en de kwaliteit van het geleverde steeds beter.

Fraser gevelbekleding bij Tuinhoutdiscount.nl

Bij Tuinhoutdiscount.nl kunnen wij u helpen bij uw project met Fraser gevelbekleding. Alhoewel wij deze soort gevelbekleding niet voorradig hebben bestellen wij dit wel geregeld projectmatig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en komt u deze gevelbekleding graag eerst eens in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.