Onze winkel en showroom zijn gesloten tot 3 maart. Bestellen online wel mogelijk!

Blog

Welke soorten topgevels zijn er beschikbaar voor kapschuren?

Topgevels bij Tuinhoutdiscount.nl

 

Bent u van plan een kapschuur te gaan realiseren? Dan is één van de onderdelen waar u een keuze in dient te maken het soort topgevel u hierin wilt gaan verwerken. Maar welke topgevels zijn er precies en wat zijn uw mogelijkheden? Onze specialisten hebben alvast enkele opties voor u op een rij gezet.

Houten topgevel

Uiteraard is het bij een houten kapschuur van Tuinhoutdiscount.nl mogelijk om te kiezen voor een topgevel van tuinhout. In dit geval krijgt u een topgevel gerealiseerd uit potdekselplanken, ook wel Zweeds-Rabat genoemd. Deze topgevels zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de wanden die u kiest voor uw kapschuur. Heeft u bijvoorbeeld zwarte wanden in de overkapping? Dan is het mooi als ook de topgevel is gerealiseerd uit zwarte potdekselplanken.

Glazen topgevel

Zoals u op de afbeelding bovenaan dit artikel ziet is het ook mogelijk om de topgevel te realiseren uit glas. De voordelen hiervan? Dat u een enorme hoeveelheid licht binnenlaat in uw houten kapschuur. Wanneer u voor een hout topgevel kiest kan het vaak zijn dat het aan de binnenzijde donker wordt, dit is met een glazen topgevel dus niet het geval.

Kapschuren en topgevels bij Tuinhoutdiscount.nl

Bent u op zoek naar een kapschuur of wellicht een daarbij passende topgevel? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl aangekomen bij dé specialist op dit gebied. Elke dag ontwerpen onze specialisten kapschuren precies op maat en naar wens van klanten door héél Nederland. Heeft u dus vragen over de mogelijkheden, wilt u graag een prijs ontvangen voor wat iets dat u in gedachten heeft of wilt u de mogelijkheden in het echt bekijken? Kom dan langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad, neem contact op met één van onze specialisten of vraag een prijs op maat aan (compleet vrijblijvend).