Handige tips en trends voor de aanpakkers
 • Wanneer tuinhuis isoleren?

  Heeft u een tuinhuis dan kan het zijn dat u overweegt om dit te isoleren. Ook als het tuinhuis alleen is bedoeld om in de winter de tuinstoelen in op te bergen of als fietsenschuurtje kan het zeker het overwegen waard zijn om te kiezen voor isolatie. Isoleren heeft namelijk heel veel voordelen. Lees hier meer over het isoleren van een tuinhuisje.

  Lees hier meer
 • Waarom moet ik een daktrim plaatsen op mijn plat dak overkapping?

  Een daktrim plaatsen over een plat dak overkapping is niet alleen mooi voor de afwerking. Het zorgt er ook voor dat uw dak langer meegaat. Lees hier waarom een daktrim noodzakelijk is voor een plat dak overkapping.

  Lees hier meer
 • Schutting op erfgrens of op eigen grond?

  Wilt u een schutting plaatsen of laten plaatsen? Dan is het van belang of u deze op uw eigen grond zet of op de erfgrens. 

  Lees hier meer
 • Hoeveel afstand moet er tussen de onderregels voor mijn vlonder?

  Als u een vlonder wilt gaan bouwen, moet u ook goed kijken naar de onderregels. Met onderregels bedoelen we de balken waar de vlonderplanken op bevestigd worden. Het is essentieel dat deze regels op de juiste manier worden aangebracht, want onderregels kunnen de vlonder maken of breken.

  Lees hier meer
 • Welke dakbedekking moet u gebruiken voor uw tuinhuis?

  In dit artikel wordt besproken waar u op moet letten bij het kiezen van een dakbedekking en leest u de verschillende mogelijkheden voor platte en hellende daken.

  Lees hier meer
 • Welke houtdikte tuinhuis?

  Sommige diktes bieden goede isolatie, andere zijn meer geschikt voor een simpel schuurtje. In dit artikel bespreken we de verschillende beschikbare wanddiktes en gaan we in op de eigenschappen en soorten tuinhuisjes.

  Lees hier meer

online houthandel van Nederland

Tuinhoutdiscount.nl is dé online houthandel van Nederland. Bestel gemakkelijk de benodigde producten voor uw project via onze webshop en krijg deze netjes aan huis geleverd. Bekijk online de realtime voorraden bij de verschillende producten van de houthandel van zowel onze eigen magazijnen, in Ter Aar (regio Alphen aan den Rijn), als die van onze leveranciers. Zo bent u altijd op de hoogte van de beschikbaarheid rondom de door u gewenste producten. Naast realtime voorraden zijn er ook verschillende manieren van bezorgen waardoor dit vaak erg flexibel kan. Denk bijvoorbeeld aan levering met onze eigen vrachtwagens, die van ons vaste transportbedrijf NABEK, PostNL, DHL of rechtstreeks door onze eigen leveranciers. Het bezorgmoment kiest u in de meeste gevallen helemaal zelf via ons geautomatiseerde plansysteem. Zo is online bestellen een makkie!

Goedkoop tuinhout bij Tuinhoutdiscount.nl

Of u nou op zoek bent naar een simpele schuttingdeur, een tuinhuis met overkapping of een grote hoeveelheid kastanje palen bij Tuinhoutdiscount.nl bent u aan het juiste adres. Online Houthandel Tuinhoutdiscount.nl, ook wel bekend als Tuinhout Discount of THD, heeft alles wat u zoekt tegen de laagste prijzen van Nederland. Door het inkopen van producten zo dicht mogelijk bij de producent kunnen wij de prijzen vaak lager houden dan die van onze concurrenten. Wij beschikken over een magazijn van ruim 4000m2 waar wij ongeveer 1500 van deze producten op voorraad hebben liggen. Het complete assortiment van ongeveer 20.000 producten leveren wij ook nog een tegen een aantrekkelijke prijs bij u thuis in zowel Nederland als België! De ideale partij om goedkoop tuinhout in te kopen!

Een houthandel met passie en vakkennis

Tuinhoutdiscount.nl is een familiebedrijf met een ernome passie voor tuinhout. Ons bedrijf is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in tuinhout en bijbehorende producten. Naast onze online houthandel hebben wij ook een traditionele winkel met een compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 gevestigd in Ter Aar. Tuinhoutdiscount.nl richt zich op de particulier, hovenier en aannemer. Al verschillende generaties levert de familie tuinhout en is er veel kennis en ervaring opgebouwd. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op!

Hillhout bij Tuinhoutdiscount.nl

Woodvision bij Tuinhoutdiscount.nl

Elephant bij Tuinhoutdiscount.nl

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Bij Tuinhoutdiscount.nl streven wij ernaar om onze klanten de hoogst mogelijk kwaliteit te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Wij kunnen u vaak de beste prijs bieden door een slim inkoopbeleid en het werken met zo min mogelijk tussenschakels. Bij veel producten zijn wij zelfs de goedkoopste van Nederland, zonder dat hier aan kwaliteit wordt ingeleverd. Naast een strenge controle letten wij bij diverse soorten tuinhout tevens op de keurmerken waar dit aan voldoet. Onze verschillende producten voldoen onder andere aan FSC-, PEFC- en KOMO-keurmerken (uiteraard verschillend per product).

Advies op maat van onze specialist

Niet iedereen koopt elke dag producten voor in zijn of haar tuin, laat staan een complete overkapping of een schutting voor de hele tuin. Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen we dit en daarom hebben wij een team van specialisten om u te helpen bij het maken van keuzes. Heeft u vragen over product of zijn er wellicht onduidelijkheden? Dan hebben wij speciaal hiervoor onze pagina met productadvies ingericht. Staat hier niet het antwoord op uw vraag? Dan kunt u 6 dagen per week terecht bij onzespecialisten via de klantenservice.

Tuinhout zien, voelen en ruiken in de showroom

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u producten graag eerst eens in het echt ziet alvorens u een keuze maakt. Ook hier hebben wij, bij Tuinhoutdiscount.nl, aan gedacht. Wij hebben midden in de Randstad een compleet overdekte showroom gerealiseerd van ruim 1100m2. In deze showroom vindt u producten die uiteenlopen van complete kapschuren en blokhutten tot tuinschermen en glazen schuifwanden. Onze showroom is 6 dagen per week geopend en u kunt binnenlopen wanneer u wilt (uiteraard wel binnen onze openingstijden). Kom dus gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen onder het genot van een kopje koffie!

Levering aan huis? Wanneer u het uitkomt!

Niets is vervelender dan een levering ontvangen op een moment dat niet uitkomt... Om deze reden hebben wij bij Tuinhoutdiscount.nl voor alle leveringen die worden uitgevoerd met onze eigen vrachtwagens of die met ons vaste transportbedrijf een geautomatiseerd plansysteem. Zijn alle bestelde producten voorradig? Dan ontvangt u van ons een mail met daarin een link naar uw eigen dashboard. In dit dashboard kiest u eenvoudig zelf een geschikte dag voor levering. Zo geregeld!