Tuinhout van elk houtmerk koopt u bij Tuinhout Discount

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 277

 

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 277

 

Producten van vrijwel elk houtmerk

Tuinhout Discount heeft in het assortiment vrijwel elk houtmerk met kwaliteit producten opgenomen. Hier is voor gekozen om klanten een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden met producten van hoge kwaliteit.

Merkhout bekijken in onze showroom

Omdat er veel houtsoorten en veel houtmerken zijn hebben wij ervoor gekozen om onze klanten zoveel mogelijk de kans te geven om het hout eerst in het echt te kunnen ervaren. Dit bieden wij onze klanten door middel van een showroom van ruim 1100m2 met daarin een grote variatie aan producten. Neem eens een kijkje!

Tuinhout van elk houtmerk met advies op maat

Naast een showroom waar wij u zo goed mogelijk kennis willen kunnen laten maken met onze producten bieden wij u ook advies op maat. Wij willen dat onze klanten alleen het beste van het beste in hun tuin krijgen en hier doen wij zoveel mogelijk voor. Wilt u dus eerst advies op maat van een van onze specialisten voordat u besteld? Neem dan gerust contact met ons op!

Veel verschillende houtmerken

Bent u op zoek naar een specifiek product van een houtmerk? Dan zit u op deze pagina goed! Hier hebben wij alle producten van de verschillende merken per merknaam ingedeeld. Bent u op zoek naar Hillhout, Tuindeco, Outdoor Life Products, Woodvision, Elephant of Tuinhout Discount? Neem eens een kijkje!

Geen zin om te monteren?

Zoals gezegd willen wij onze klanten de beste ervaring bieden en daarom willen wij ook de stap van het monteren van onze producten zo soepel mogelijk voor u kunnen maken. Zit u er niet op te wachten om onze producten zelf in uw tuin te moeten zetten en alles te moeten monteren? Dan regelen wij voor u de beste mensen voor de klus. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle soorten tuinhout bij Tuinhout Discount

Naast verschillende merken bieden wij ook allerlei soorten tuinhout aan in onze houthandel. Zo bieden wij losse planken, palen, balken en vlonderplanken. Maar ook complete producten zoals kapschuren, tuinhuisjes, overkappingen en tuinschermen.