Merken

Voor hout kopen bent u bij Tuinhout Discount op de juiste plek. Wij zijn officieel dealer van meerdere houtsoorten en merken om u zo voordelig mogelijk tuinhout aan te bieden. Ook hebben we eigen merken hout ontwikkeld, om aan uw hout wensen te voldoen. Bekijk hier onze meest populaire merken.

Categorieën
1-15 van 2335
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 2335
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende merken tuinhout

Als houtleverancier willen we u graag ondersteunen met al uw houtprojecten. Of u nou op zoek bent naar vlonderbuitenverblijven, of geïnteresseerd bent in andere soorten hout kopen, wij hebben een ruime selectie merken voor u. We hebben hier een paar populaire merken voor u uitgelicht.

THD

Als aanvulling op de producten die we aanbieden hebben we een eigen merk gecreëerd, namelijk THD. Dit zijn producten zoals schroeven, planken en beschoeiingsschotten.

Pastoor Buitenleven

Pastoor Buitenleven is een nieuw merk ontworpen om DIY buitenverblijven aan te bieden. Door makkelijke onderdelen aan te leveren, kunt u een buitenverblijf creëren dat precies bij uw wensen past. 

Hillhout

Hillhout is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige tuinhoutproducten. Ze bieden onder andere schuttingen, tuinhuisjes, bloembakken en speeltoestellen van duurzaam geproduceerd hout.

Woodvision

Woodvision is ook een Nederlands merk dat zich richt op tuinproducten van hout. Ze bieden een diverse collectie aan tuinhuisjes, overkappingen, speeltoestellen en ander tuinmeubilair.

Tuindeco

Tuindeco is een internationaal merk dat zich specialiseert in tuinhout en aanverwante producten. Ze leveren onder andere blokhutten, tuinmeubelen, en houten veranda's van hoge kwaliteit.

Toplawood

Toplawood is een Belgisch merk dat zich richt op tuinhout en outdoor constructies. Ze bieden onder andere tuinhuisjes, carports, en terrasoverkappingen van diverse houtsoorten.

Koninklijke Dekker

Koninklijke Dekker is een Nederlands bedrijf dat actief is in de houtindustrie. Ze leveren een breed scala aan houtproducten, variërend van gezaagd hout tot bouwmaterialen en tuinhout.

Elephant

Elephant is een merk dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke houten producten voor binnen- en buitengebruik. Ze bieden onder andere terrasplanken, schuttingen, en tuinmeubelen van gecertificeerd hout.

Remmers

Remmers is een Duits merk dat gespecialiseerd is in verf, beits en houtbeschermingsproducten. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten voor het beschermen en verfraaien van houten oppervlakken, zowel binnen als buiten.

Accoya

Accoya is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve houtproducten. Het wordt geproduceerd door een speciaal acetyleringsproces, waardoor het hout duurzamer, sterker en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Bison

Bison is een bekend merk dat diverse lijmen, kitten en afdichtingsmiddelen produceert, waaronder producten specifiek voor houtbewerking en reparatie.

Verschillende merken bij Tuinhout Discount

Elk van deze merken heeft zijn eigen specialisaties en productaanbod binnen de hout- en tuinindustrie. Graag kiezen we daarom ook voor lokale en kwalitatieve producten om aan u te leveren. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom in Ter Aar om onze producten in het echt te zien.