Composiet schutting

Wilt u binnenkort een composiet schutting plaatsen? Dan bent u bij online houthandel Tuinhout Discount helemaal aan het juiste adres. Met een groot tuinhout assortiment waaronder composiet vindt u hier alles voor een complete tuinafscheiding. Naast dat het composiet hout van hoge kwaliteit is, vindt u het hier voor een lage prijs. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt of heeft u vragen over deze producten? Kom dan langs in de showroom.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn schuttingen van composiet?

Composiet schuttingen zijn tuinafscheidingen, waarbij het materiaal bestaat uit een combinatie van hout en kunststof. Dit zorgt ervoor dat de schutting lang zal meegaan, onderhoudsarm is en een moderne uitstraling heeft. U heeft hierdoor de voordelen van zowel hout als kunststof en een goed alternatief voor traditionele houten schuttingen.

De voordelen van het plaatsen van een composiet schutting

Naast dat u bij het kiezen voor een composiet schutting gaat voor duurzaamheid en weinig onderhoud, brengen deze schuttingen ook andere voordelen met zich mee:

  • Weersbestendigheid: Doordat deze schuttingen gedeeltelijk gemaakt zijn van kunststof, zijn composiet schuttingen bestand tegen vocht, insecten en schimmel. Dit leidt ertoe dat ze langer mee zullen gaan.
  • Variatie: Binnen het assortiment vindt u verschillende kleuren, afmetingen en stijlen in composiet schuttingen.
  • Milieuvriendelijk: Deze tuinafscheidingen zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen en houtvezels. Hierdoor is het plaatsen van composiet schuttingen een milieubewuste keuze.
  • Stabiliteit: U heeft bij schuttingen van composiet minder kans dat het materiaal zal kromtrekken, barsten of splijten wanneer u dit vergelijkt met schuttingen die volledig van hout zijn gemaakt.

Wat heeft u nodig voor het maken van een composiet schutting?

Wanneer u van plan bent om een composiet schutting te maken en te plaatsen, heeft u bepaalde producten nodig, zodat het bouwen hiervan zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

  • Tuinschermen van composiet: bij het bouwen van een composiet schutting mogen de composiet tuinschermen niet ontbreken. Hierdoor breng je extra privacy aan uw achtertuin.
  • Composiet palen: Deze schuttingpalen dienen als ondersteuning en bevestiging voor de tuinschermen.
  • Betonplaten: Voordat de schutting wordt gebouwd, worden deze platen geplaatst, zodat er een stabiele ondergrond ontstaat.
  • Tuindeuren gemaakt van composiet: Composiet tuindeuren. Composiet tuindeuren zijn een oplossing wanneer u de mogelijkheid wilt hebben om gemakkelijk via de achtertuin naar buiten te gaan.

Waarom een composiet schutting kopen bij Tuinhout Discount?

Schutting van composiet bestellen? Bij Tuinhout Discount vindt u een hoogwaardig aanbod van dit type schutting. Wanneer u hulp wilt hebben bij het monteren van uw bestelling, kunt u gebruik maken van de THD montageservice. Binnen deze service wordt dan gezocht naar een partij, die voor u vakkundig de schutting in elkaar zet. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen, waarbij u verder geholpen zult worden.