Woodvision

Bent u op zoek naar producten van het merk Woodvision en het liefst tegen een zo scherp mogelijk prijs? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl precies waar u moet zijn! Tuinhoutdiscount.nl is officieel dealer van het merk Woodvision en Hillhout en biedt de producten ook nog eens tegen ongekend scherpe prijzen aan. Heeft u vragen over onze Woodvision producten, komt u ze graag eerst eens in het echt bekijken of gaat u graag eerst het gesprek aan met één van onze Woodvision-specialisten? Neem contact met ons op of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1200m2 midden in de Randstad!

1-15 van 388
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 388
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wie is Woodvision?

Woodvision is een Nederlands bedrijf dat kwalitatieve tuinhoutproducten ontwikkelt. Woodvision houdt net als ons van duurzaamheid en groen, en daarom bieden wij graag deze producten aan als officiële dealer.

Welke houtsoorten biedt Woodvision aan?

Het hout van Woodvision komt uit daarvan aangelegde productiebossen, waar meer wordt aangeplant dan gekapt. Hierdoor kan er op een duurzame manier hout worden gekapt en vervoerd om in de producten van Woodvision te gebruiken. Woodvision gebruikt hier de volgende houtsoorten voor:


Deze houtsoorten zijn stevig en geschikt voor veel projecten en zijn een goede toevoeging voor elke tuin.

Woodvision kopen bij dé tuinhout specialist

Bent u van plan aan de slag te gaan met een project in de tuin? Dan is Tuinhoutdiscount.nl dé plek voor het aanschaffen van uw tuinhout. Tuinhoutdiscount.nl specialiseert zich, in tegenstelling tot verschillende andere partijen op de markt, enkel op tuinhout. Tuinhout kunt u bij ons verkrijgen in de vorm van los constructiehout zoals houten balkenhouten planken en houten palen, maar ook in de vorm van maatwerk overkappingen en schuttingen. Wat voor tuinhout u ook nodig hebt, bij ons kunt u precies vinden welk hout u nodig heeft. Kom ook eens langs in onze showroom of neem contact op met ons voor advies voor uw volgende project.