Remmers

Bent u op zoek naar producten van het merk Remmers? Zoek dan vooral niet verder. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij een ruim assortiment Remmers producten en zijn wij inmiddels zelfs een officiële dealer. Met de scherpste prijzen van Nederland zijn wij dé plek om uw Remmers producten aan te schaffen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, heeft u nog vragen of komt u liever eerst even het resultaat van het product bekijken in onze overdekte showroom van ruim 1100m2? Neem gerust contact met ons op!

1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-15 van 36
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Remmers, het product voor uw houtbescherming en onderhoud!

Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn wij erg blij dat wij sinds de winter van 2018 Remmers hebben mogen toevoegen aan ons assortiment. Met meerdere ijzersterke producten geloven wij er in dat Remmers geschikt is voor onze klanten. Bent u op zoek naar een product om uw nieuwe hout optimaal te beschermen een mooie olie of beits? Dan raden wij bij Tuinhoutdiscount.nl u Remmers van harte aan!

De bekende HK-Lazuur bij Tuinhoutdiscount.nl

Één van de hardlopende producten bij Tuinhoutdiscount.nl van Remmers is de HK-Lazuur-serie. HK-Lazuur is een 3-in-1 product en heeft reeds een ingebouwde houtbeschermende component. Dit product bestaan zogezegd uit drie onderdelen; Impregneren, Gronderen en Lazuur. Een grondering is bij gebruik van HK-Lazuur dus niet nodig. Houtbescherming tegen vochtigheid, UV-stralen en blauwzwam. Vermindert de kans op houtrot en wespenaantasting. Dus gaat u aan de slag met een van de volgende producten, dan is de HK-Lazuur hier uitermate geschikt voor; Carports, Dakoverstekken, Vakwerk, Gevelbetimmeringen, Tuinhuisjes, Schuttingen, Chalets, Pergola's en Hekwerken.

Remmers producten tegen bodemprijzen!

Ook bij Remmers heeft Tuinhoutdiscount.nl, zoals bekend, weer erg scherpe prijzen kunnen vaststellen. Wij durven te zeggen dat wij één van de goedkoopste, alder niet dé goedkoopste, dealer zijn van het merk Remmers. Naast de erg aantrekkelijke scherpe prijzen zijn de producten ook nog in vele verschillende hoeveelheden beschikbaar.

Het resultaat in het echt zien, voelen en ruiken

Nog niet helemaal overtuigd, of klinkt het allemaal te goed om waar te kunnen zijn? Dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Ter Aar. Tuinhout Discount beschikt over een showroom van ruim 1100m2. Nog een klein voordeel is dat het niet persé mooi weer hoeft te zijn om bij ons een kijkje te komen nemen. Onze showroom is volledig overdekt en verwarmd. Heerlijk rondkijken met een kopje koffie dus!

Ook voor de kapschuren van Tuinhoutdiscount.nl gebruiken we Remmers

Alhoewel THD nog niet zo heel lang de producten van Remmers verkoopt in haar (web)winkels, gebruikt THD het merk Remmers al jaren. Bij meerdere van onze kapschuren is het mogelijk om een wandmodule aan te schaffen. Mocht u er nou voor kiezen om deze wanden in een zwarte uitvoering te nemen, dan gebruiken wij hiervoor de GW-310 van Remmers!

Liever een stukje persoonlijk advies?

Twijfelt u over een bepaalde soort? Wilt u liever nog meer informatie over de producten? Of heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen naar 0172-609298 of via service@tuinhoutdiscount.nl.