Schuttingpalen

Bent u op zoek naar palen voor uw schutting? Bij Tuinhout Discount vindt u een grote variatie aan hoogwaardige schuttingpalen in allerlei soorten en maten tegen de scherpste prijs. Zo maakt u uw tuin schutting compleet en geeft u uw tuin meer body. Mocht u niet direct kunnen vinden wat u precies zoekt of wilt u eerst het product van dichtbij zien, voordat u besluit om deze palen aan te schaffen? Kom dan gerust langs in de showroom.

Categorieën
1-15 van 185
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 185
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarmee moet u rekening houden bij de aanschaf van palen voor de schutting?

Wanneer u van plan bent om palen voor de schutting aan te schaffen, is het van belang dat u met een aantal zaken rekening houdt:

  • Het materiaal waarvan de schuttingpalen zijn gemaakt. Er zitten namelijk verschillen in de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal.
  • De afmetingen en kopmaat van de schuttingpaal. Er wordt aangeraden dat de afmetingen van de schuttingpalen overeenkomen met de grootte van de schutting panelen die u gebruikt voor uw schutting.
  • De palen moeten diep genoeg in de grond geplaatst worden, zodat deze stevig in uw tuin staan. Daarom wordt aangeraden deze te verankeren met paalhouders.
  • Het is belangrijk dat u de schuttingpalen goed onderhoudt om bijvoorbeeld schimmel en ongedierte tegen te gaan. Dit kunt u doen door een goede beits of olie op deze palen aan te brengen.

Schuttingpalen in alle soorten & maten

Als online houthandel beschikt Tuinhout Discount over een groot assortiment in schuttingpalen. Dit aanbod varieert in de afmetingen en het materiaalsoort. Het kan natuurlijk voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee heeft wat voor soort palen u het beste kunt gebruiken.

Schuttingpalen gemaakt van beton

Wanneer u liever niet teveel tijd en geld kwijt wilt zijn met het onderhoud van uw schuttingpalen, dan wordt geadviseerd om te kiezen voor betonnen schuttingpalen. In tegenstelling tot de palen gemaakt van tuinhout, trekken deze palen niet krom, rotten ze niet en zijn ze bestand tegen watererosie. Andere voordelen bij dit type palen is dat ze goed geluid kunnen isoleren en duurzamer zijn dan houten palen.

Tuinhoutdiscount.nl uw schutting specialist

Als u op zoek bent naar schuttingpalen die gemaakt zijn van tuinhout, maar wel wilt dat de palen lang meegaan, kies dan voor schuttingpalen van hardhout. Hardhout schuttingpalen vallen namelijk in de hoogste duurzaamheidsklasse en kunnen gemiddeld tot wel 25 jaar mee gaan. Verder zijn deze palen van dit type hout erg sterk door de dichte nerfstructuur die het heeft. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen hevige weersomstandigheden.

Douglas palen voor uw schutting

Schuttingpalen van Douglas hout zijn een aanrader wanneer u op zoek bent naar palen voor uw schutting die een warme oranje kleur hebben. Deze kleur kan extra lang behouden worden wanneer u de houten paal bewerkt met een Douglas olie. Een ander voordeel die Douglas schuttingpalen met zich meebrengen, is dat ze makkelijk te bewerken zijn. Hierdoor is het voldoende als u bijvoorbeeld alleen spijkers en schroeven gebruikt om het geheel aan elkaar vast te maken.

Schuttingpalen kopen bij Tuinhout Discount

Schuttingpalen kopen voor in uw tuin? Bij Tuinhout Discount profiteert u van een uitgebreid aanbod aan tuinhout tegen de beste prijs. Heeft u moeite met de montage van uw bestelde spullen of wilt u de montage liever laten doen door een expert? Maak dan gebruik van de THD Montageservice. Binnen deze service wordt er speciaal gezocht naar een geschikte partner die snel en vakkundig uw bestelling in elkaar zet. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen.