Hillhout

Hillhout staat voor kwaliteit, net als wij. Daarom bestelt u Hillhout producten eenvoudig online op Tuinhoutdisocunt.nl. Het gehele assortiment dat wij aanbieden staat op onze webshop. Kies uw favoriet en laat uw bestelling eenvoudig bezorgen met onze snelle bezorgservice. Zo weet u zeker dat u topkwaliteit hout in huis haalt. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel eenvoudig uw Hillhout producten online.

Categorieën
1-15 van 156
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 156
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De sfeervolle producten van Hillhout

Hout geeft een prachtige natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Echter begrijpen wij ook heel goed als u iets extra’s wilt. Een beetje sierlijker of juist een echte designer look. De producten van Hillhout zijn dan een uitstekende optie voor u. Hillhout is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een trendsettend internationaal merk. Zij weten waar de tuinliefhebber van houdt en zij stellen u in staat om uw tuin optimaal te kunnen benutten. Kwaliteit staat bij Hillhout bovenaan en ieder product kent dan ook een strenge controle. Daarnaast zijn de producten duurzaam en zijn onder andere FSC®/PEFC™ gekeurd.

Tuinhout van Hillhout

Hillhout is een erg bekend en populair merk in de wereld van het tuinhout. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er altijd prachtig uit. Bent u opzoek naar een product van Hillhout? Tuinhout Discount heeft alle producten van Hillhout in het assortiment. Als officiële dealer willen wij u niet alleen de beste service en producten bieden, maar ook de scherpste prijs. Voor producten van Hillhout bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Hout bekijken in onze showroom

Om u een zo goed mogelijke ervaring en een zo goed mogelijk service te kunnen bieden hebben wij sinds begin 2017 een showroom ingericht van ruim 1100m2! Binnen deze showroom hebben wij een ruime keuze aan producten uit ons assortiment uitgestald. Ook producten van Hillhout komen hier ruim aan bod! Kon dus eens een kijkje nemen in onze nieuwe, volledig overdekte showroom!

Hout van Hillhout met advies op maat

Naast een showroom waar wij u zo goed mogelijk kennis willen kunnen laten maken met onze producten bieden wij u ook advies op maat. Wij willen dat onze klanten alleen het beste van het beste in hun tuin krijgen en hier doen wij zoveel mogelijk voor. Wilt u dus eerst advies op maat van een van onze specialisten voordat u besteld? Neem dan gerust contact met ons op!

Alternatieven voor Hillhout

Wij bieden natuurlijk niet alleen Hillhout aan aan onze klanten. Wij hebben namelijk nog veel meer andere merken in ons assortiment. Wij bieden bijvoorbeeld naast onze eigen Tuinhout Discount producten ook producten aan van Tuindeco, Woodvision, Outdoor Life Products en Trendhout.

Geen zin om te monteren?

Zoals gezegd willen wij onze klanten de beste ervaring bieden en daarom willen wij ook de stap van het monteren van onze producten zo soepel mogelijk voor u kunnen maken. Zit u er niet op te wachten om onze producten zelf in uw tuin te moeten zetten en alles te moeten monteren? Dan regelen wij voor u de beste mensen voor de klus. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle soorten tuinhout bij Tuinhout Discount

Naast verschillende merken bieden wij ook allerlei soorten tuinhout aan in onze houthandel. Zo bieden wij losse planken, palen, balkenen vlonderplanken. Maar ook complete producten zoals kapschuren, tuinhuisjes, overkappingen en tuinschermen.