Opgeklampte deuren

Op zoek naar een mooie opgeklampte deur voor in uw blokhut, tuinschuur of houten tuinhuis? Dan bent u bij Tuinhoutdiscount.nl helemaal aan het juiste adres. Als specialist in blokhutten en tuinhuisjes is Tuinhoutdiscount.nl de partij om naartoe te gaan wanneer u op zoek bent naar opgeklampte deuren en houten kozijnen. Heeft u vragen over onze producten, krijgt u graag een stukje persoonlijk advies of komt u de producten graag eerst eens in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom van ruim 1100m² midden in de Randstad!

1-15 van 99
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-15 van 99
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opgeklampte deuren in alle soorten en maten

Omdat geen enkele overkapping of tuinhuis hetzelfde is, vindt u bij Tuinhoutdiscount.nl opgeklampte deuren in verschillende uitvoeringen. Kiest u voor een volledig dichte opgeklampte deur of toch 1 met een raampje? Wij hebben verschillende modellen beschikbaar zodat er altijd 1 is die aan uw eisen voldoet. Weet u niet zeker welke opgeklampte deur het meest geschikt is voor uw eigen tuinproject? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten zij helpen u graag verder en verzorgen graag een stukje advies op maat voor uw situatie.

Opgeklampte deur kopen? Let dan hier op

Niet iedereen koopt elke dag een opgeklampte deur voor in zijn of haar overkapping, tuinhuis of buitenverblijf en dus hebben wij van Tuinhoutdiscount.nl, alvast een aantal punten om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een opgeklampte deur op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

1. Wordt de deur geleverd inclusief het benodigde hang-en-sluitwerk? Dit is namelijk niet altijd het geval bij aanschaf van een opgeklampte deur. Controleer dus goed of dit er standaard bij zit of dat u dit los dient bij te bestellen. Daarnaast kan het zijn dat het hang-en-sluitwerk dat standaard wordt meegeleverd niet naar uw smaak is. Check dus altijd goed of dit er bij zit en wanneer dit het geval is wat er dan precies bij zit. Komt u hier niet uit kunt u altijd in contact komen met 1 van onze specialisten!

2. Betreft het een opgeklampte deur met kozijn of gaat het om enkel een losse deur? In de meeste gevallen leveren wij bij onze deuren het kozijn mee met de deur. Dit scheelt vaak veel werk bij het monteren van de deur. Controleer echter wel altijd of het kozijn erbij zit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij de montage

3. Welke maten heeft de deur en welke maten heeft het, eventueel meegeleverde, kozijn? De maten staan over het algemeen duidelijk vermeld bij het product. Let dus goed op of dit overeenkomt met hetgeen u wilt gaan realiseren.

4. Ook de draairichting van de deur is van enorm belang (vooral bij een enkele deur). Niemand zit er immers op te wachten dat hij of zij een deur geleverd krijgt die de verkeerde kant op draait. 

5. Is de deur die u op het oog heeft behandeld of niet? En zo ja, hoe is deze behandeld? Vaak is de behandeling van een deur erg belangrijk voor bijvoorbeeld de duurzaamheid van de deur. Bij Tuinhoutdiscount.nl zijn er bijvoorbeeld onbehandelde deuren, maar ook wit gegronde en zwart gespoten deuren.

De voordelen van een opgeklampte deur

Net zoals elk ander product in onze webshop hebben ook de opgeklampte deuren bij Tuinhoutdiscount.nl zo hun voordelen. Om u hier in één oogopslag zicht op te geven hebben wij de voordelen van onze opgeklampte deuren alvast opgesomd in het overzicht hieronder:

1. Veel van onze opgeklampte deuren worden onbehandeld bij u aan huis geleverd. Dit kunt u uiteraard zien als een nadeel omdat er geen behandeling aanwezig is, maar u kunt dit ook als een voordeel zien omdat u nog volledig vrij bent om de deur naar uw wensen, smaak en stijl te behandelen. Wilt u de deur bijvoorbeeld het liefst in een grijze kleur? Dan kunt u dit zelf nog eenvoudig aanbrengen voordat u de deur monteert.

2. Bij Tuinhoutdiscount.nl hebben wij verschillende soorten deuren in ons assortiment. Denk hierbij aan douglas deuren, maar ook aan steel look deuren, glasdeuren en dubbele deuren.

3. Naast de bovenstaande voordelen is er in ons grote assortiment ook een grote variatie in beschikbare maten. Zo zijn er over het algemeen geschikte deuren beschikbaar voor elk project.

Kozijn bij de opgeklampte deuren

Iets wat wij ook steeds meer proberen te organiseren in ons assortiment is dat de opgeklampte deuren standaard allemaal geleverd worden met kozijn die perfect past bij de deur. Op deze manier weten u en wij allebei zeker dat het plaatsen van de deur helemaal goed moet komen. Mocht het kozijn niet standaard bij de deur zitten dan kunt u gemakkelijk een los stelkozijn bij ons mee bestellen vanuit de volgende categorieën:

Kan ik zelf een opgeklampte deur maken?

Zit er toch geen opgeklampte deur tussen die goed past bij uw tuinhuis of overkapping? Dit is geen enkel probleem wij leveren namelijk ook de losse materialen op deze manier kunt u zelf een deur maken die de juiste afmetingen heeft. Komt u er niet helemaal uit wat voor materialen er besteld moeten worden neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of kom langs in onze overdekte showroom van ruim 1100m²  midden in de randstad.