THD Montageservice

Niet iedereen zit te wachten op die enorme tuinklus, het leggen van die nieuwe vlonder of het opbouwen van die geweldige nieuwe overkapping. Bij Tuinhoutdiscount.nl begrijpen wij dat en daarom hebben wij de THD Montageservice in het leven geroepen. Wanneer u producten bij ons besteld en deze liever niet zelf monteert kunt u dat aan ons toevertrouwen. Tuinhoutdiscount.nl is al meer dan 40 jaar dé specialist in tuinhout en het monteren hiervan gaan wij dan ook niet uit de weg. Hoe, wat, wanneer en waar wij monteren leest u op deze pagina. Het kan natuurlijk voorkomen dat u vragen heeft, dat u het liefst het gesprek aangaat met één van onze specialisten, dat u het liefst zo snel mogelijk een offerte ontvangt of dat u de producten het liefst eerst even in het echt bekijkt. Geen enkel probleem! Neem contact met ons op, vraag uw offerte aan of kom langs in onze compleet overdekte showroom van ruim 1100m2 midden in de Randstad!

Wie voert de montage uit?

Tuinhoutdiscount.nl is al tientallen jaren actief in de branche van het tuinhout en heeft in de loop van deze jaren een grote en vooral betrouwbare kring partners kunnen opbouwen. Over het algemeen zal het dus geen personeel van Tuinhoutdiscount.nl zijn die de klus bij u komt uitvoeren. Wij selecteren namelijk een geschikte partner voor elke klus. Omdat wij deze bedrijven goed kennen kunnen wij werk garanderen van erg hoge kwaliteit. Wij zetten de juiste mensen op de klus zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Geen zorgen dus!

Wat kost het monteren van mijn producten?

Het is uiteraard erg lastig te zeggen wat uw project exact zal gaan kosten. Om deze reden vragen wij onze klanten altijd om een offerte aan te vragen voor het monteren van de producten. Op deze manier kunnen wij een geschikte partners bij de tuinklus zoeken en rekening houden met de vele variabelen die bij een klus komen kijken. Wilt u dus precies weten wat het monteren voor u zou gaan kosten? Vraag dan gerust eens een, altijd compleet vrijblijvende, offerte bij ons aan. Over het algemeen kunnen wij u deze al snel bieden.

Wat wilt u laten monteren?